“Παιχνίδι” Καραμανλή στην Πελοπόννησο με μπροστάρη τον Λυκουρέντζο

/

Τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη Νέα Δημοκρατία πυροδότησε η σημερινή ανακοίνωση του “Καραμανλικού”, πρώην βουλευτή Αρκαδίας, Ανδρέα Λυκουρέντζου, ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στο Νομό του. Η ανακοίνωση του κ. Λυκουρέντζου έρχεται σε μια στιγμή που στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας όλα είναι ρευστά και μεταφράζεται ως μια στρατηγική κίνηση της πλευράς Καραμανλή στα τεκταινόμενα.

Η ανακοίνωση Λυκουρέντζου

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Λυκουρέντζου ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με αναφορά στον Κώστα Καραμανλή, δείγμα της στενής σχέσης των δύο ανδρών. Ο πρώην υπουργός υγείας στη σχετική του δήλωση έκανε έναν απολογισμό της πολιτικής του πορείας για να καταλήξει στο ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία. Ο κ. Λυκουρέντζος προσέθεσε, ωστόσο, ότι δεν αποσύρεται από τον αγώνα για την αναγέννηση της Ελλάδας και υπογράμμισε ότι συμπαρατάσσεται με τον νυν πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η υποψηφιότητα στην Περιφέρεια

Ο κ. Λυκουρέντζος ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη ΝΔ, ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια. “Δεν με απασχολούν οι υποψηφιότητες” σημείωσε ο πρώην βουλευτής σε μια γενικόλογη απάντηση, η οποία φούντωσε τα σχετικά σενάρια παρά ξεκαθάρισε τις προθέσεις του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους ρυθμούς της 2ης “γαλάζιας νύχτας” η παραλία της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Ανοιχτά το καλοκαίρι τα προαύλια των σχολείων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί