Φρίκη σε παιδική χαρά της Καλαμάτας: Ηλικιωμένος ασελγούσε σε 12χρονο

/

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Καλαμάτας το γεγονός της σύλληψης 83χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι σε παιδική χαρά της πόλης. Γείτονας του άτυχου παιδιού ο ηλικιωμένος. “Καλόπιανε” και παρέσυρε το 12χρονο, προκειμένου να ικανοποιήσεις τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Ένας 83χρονος φέρεται ως ο “άνθρωπος” που ασελγούσε σε 12χρονο αγόρι σε παιδική χαρά της Καλαμάτας. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία στην αστυνομία, μέσω της οποίας ενημερώθηκαν οι αρχές για το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 83χρονος προσέγγισε το 12χρονο αγόρι και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη του το παρέσυρε σε “απόκρυφα” σημεία παιδικής χαράς, προκειμένου να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 83χρονος δεν είχε προχωρήσει μόνο μια φορά στις αποτρόπαιες πράξεις του, γεγονός που φέρεται να το έχει αναφέρει και το 12χρονο παιδί.

Η σύλληψη

Η ανώνυμη καταγγελία έγινε το απόγευμα του Σαββάτου. Αμέσως στο σημείο που υπέδειξε ο καταγγέλλων έσπευσαν άντρες της ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι και εντόπισαν τον θύτη και το θύμα. Οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον 83χρονο και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Το 12χρονο αγόρι έχει, ήδη εξεταστεί από ψυχολόγο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η κακοποίησή του έχει αποδειχθεί και ιατρικά.

Γείτονας του παιδιού

Η ιστορία φρίκης ξετυλίχθηκε σε γειτονιά της Καλαμάτας. Μάλιστα ο 83χρονος φέρεται να είναι γείτονας του άτυχου παιδιού και γνωστός στην περιοχή. Όπως είναι φυσικό στη γειτονιά έχει προκληθεί σοκ, καθώς γείτονες κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν όσα διαδραματίζονταν στην παιδική χαρά. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χρυσόστομος: Στη Μεσσηνία η οικονομική κρίση άρχισε το 2009 και τελείωσε το 2011!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρόταση από Αστέρα στον Τσόρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ