Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Στην Καλαμάτα τη Δευτέρα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά

Στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου της Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το απόγευμα (18:00) ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το «Πρόγραμμα Ελλάδα». Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας σημειώνεται: «Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 26 Ιουνίου και ώρα 06:00μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο της Καλαμάτας στην Περιφερειακή Ημερίδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με ομιλητή την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.

Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι Θεσμικών και Παραγωγικών Φορέων της Περιφέρειας Πελοποννήσου προκειμένου να καταθέσουν προτάσεις που θα συμπεριληφθούν στο Πρόγραμμα Ελλάδα που θα διαμορφωθεί στο επικείμενο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Την παρουσίαση των Βασικών Αξόνων του Προγράμματος Ελλάδα θα πραγματοποιήσει ο Βουλευτής Αργολίδας και μέλος της Επιτροπής για την συγκρότηση του Προγράμματος Γιάννης Μανιάτης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ