Ενώπιον της δικαιοσύνης ο 83χρονος που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο στην Καλαμάτα

/

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο 83χρονος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ως ο δράστης σεξουαλικής κακοποίησης ενός 12χρονου αγοριού στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 83χρονος θα περάσει το κατώφλι του αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες καθώς κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου.

Η υπόθεση, που έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Μεσσηνίας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν, μετά από ανώνυμη καταγγελία, ο 83χρονος συνελήφθη σε παιδική χαρά της Καλαμάτας όπου επανειλημμένες φορές επιχείρησε να αποπλανήσει και να κακοποιήσει σεξουαλικά το 12χρονο αγόρι. Πληροφορίες από νομικούς που χειρίζονται την υπόθεση σημειώνουν ότι οι μαρτυρίες που, ήδη, έχει δώσει ο 12χρονος αποτελούν κόλαφο για τον 83χρονο. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, φέρουν τον φερόμενο ως δράστη να μην έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Έρευνες της αστυνομίας

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία οι έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη δεν αφορούν μόνο το περιστατικό του Σαββάτου, καθώς ο 83χρονος ερευνάτε για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλα περιστατικά, τα οποία ενδεχομένως να έχουν γίνει κατά το παρελθόν. Οι άνδρες της αστυνομίας που έχουν αναλάβει την υπόθεση διερευνούν σε βάθος το παρελθόν του ηλικιωμένου και έχουν στρέψει τις έρευνές τους προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή του σε υποθέσεις με αντίστοιχα αδικήματα.  

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πέντε αεροπλάνα στη μάχη με τις φλόγες σε πυρκαγιά στην Χρυσοκελλαριά Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μήνυση και αγωγή Μεσσήνιου πολιτικού κατά δημοσιογράφου και Πρώτου Θέματος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ