Οικογένεια 83χρονου: Καταδικάζει τις αποτρόπαιες πράξεις κατά του 12χρονου

29 Ιουνίου 2017

Την απερίφραστη καταδίκη και τον αποτροπιασμό της εκφράζει η οικογένεια του 83χρονου που φέρεται ότι αποπλάνησε 12χρονο στην Καλαμάτα. Γραπτή δήλωση του δικηγόρου Χρήστου Παναγιωτόπουλου που έχει αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση του ηλικιωμένου δράστη.

Τον αποτροπιασμό της και την καταδίκη των πράξεων για τις οποίες κατηγορείται 83χρονος εξέφρασε η οικογένειά του. Συγκεκριμένα σε γραπτή του δήλωση ο νομικός εκπρόσωπος του 83χρονου σημειώνει ότι “εκτός, όμως, από τον κατηγορούμενο και την ποινική αξιολόγηση της πράξης του, υπάρχει και η οικογένειά του, η οποία, χωρίς καμία ευθύνη της, ζει το δικό της συγκλονισμό από το συγκεκριμένο περιστατικό. Νομίζω ότι είναι σαφές πως δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει, ούτε να της αποδοθεί, υπό μία ανεπίτρεπτη έννοια συλλογικής ευθύνης, οποιοδήποτε στοιχείο από την εν γένει συμπεριφορά του κατηγορούμενου. Είμαι εξουσιοδοτημένος από την ιδία να εκφράσω την απερίφραστη καταδίκη της και τον αποτροπιασμό της για το συμβάν”.

Ομολόγησε στον Ανακριτή

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη απολογία του στον Ανακριτή ο 83χρονος ομολόγησε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, κάτι που είχε κάνει και στην κατάθεση που έχει δώσει στην αστυνομία. Άλλωστε, το γεγονός αυτό συνάγεται και από τη δήλωση του δικηγόρου, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος σημειώνει ότι “το περιεχόμενο της εξέτασης του κατηγορουμένου προανακριτικά στην Ασφάλεια Καλαμάτας, προδιέγραψε και το είδος των ισχυρισμών που προέβαλε ο ίδιος ενώπιον του κ. Ανακριτή Καλαμάτας”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προφυλακιστέος ο 83χρονος μετά την απολογία – ομολογία του στον Ανακριτή

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με “άρωμα” Μεσσηνίας εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές πανελλαδικά

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε επίσης