Η ώρα της δικαιοσύνης: Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο 83χρονος παιδόφιλος της Καλαμάτας

29 Ιουνίου 2017

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 83χρονος παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε 12χρονο αγόρι στην Καλαμάτα.

Ο 83χρονος, σύμφωνα με όσες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι έχει παραδεχθεί στους άνδρες τις αστυνομίας της πράξεις του και, πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία του 83χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκειμένου να συγκεντρωθούν πληροφορίες από πολίτες στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η αστυνομία για τη δράση του 83χρονου.

ΔΕΗ my home gas control
Το Καμ Μπακ - Κωμωδία - Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας - Μέγαρο Χορού
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στους 38 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στην Καλαμάτα – Η πρόβλεψη για τις επόμενες μέρες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο ΤΕΙ Μεσολογγίου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών στη Μεσσηνία με λεία πάνω από 20.000 ευρώ – Πως δρούσε η εγκληματική οργάνωση – Σε ποιες περιοχές «χτυπούσε»

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, 2 περιπτώσεις κλοπών από οχήματα και 1 περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, σε περιοχές των δήμων Πύλου

Περιφέρεια Πελοποννήσου: 5 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 7 νεκρούς τον Μάρτιο – 2.788 οι επικίνδυνες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Μαρτίου, σχετικά με την οδική ασφάλεια και την τροχονομική αστυνόμευση.

Καταδίωξη στο κέντρο της Καλαμάτας – «Άφαντος» ο οδηγός οχήματος που δεν σταμάτησε σε έλεγχο – Προκάλεσε τροχαίο με τραυματισμό

Καταδίωξη σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας πραγματοποιήσαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει

Δείτε επίσης