Στον εισαγγελέα όσοι τραμπουκίζουν εναντίον υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας

/

Καθημερινά περιστατικά που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες με επιθέσεις και εξυβρίσεις στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Καλαμάτας κατήγγειλε ο Παναγιώτης Νίκας.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε σε απαράδεκτα περιστατικά και προειδοποίησε ότι ο δήμος θα σκληρύνει τη στάση του απέναντι σε όσους επιτίθενται στους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας.

Βρίζουν κοριτσάκια των 800 ευρώ”

Συγκεκριμένα ο κ. Νίκας κατήγγειλε καθημερινές επιθέσεις εναντίον υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας. “Η δημοτική αστυνομία δεν είναι σάκος του μποξ. Δεν μπορεί κάθε μεγαλοσχήμος να βρίζει κοριτσάκια των 800 ευρώ. Η ιστορία αυτή πρέπει να τελειώσει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Στον εισαγγελέα όσοι εξυβρίζουν

Ο κ. Νίκας, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο και αφού υπογράμμισε ότι οποιαδήποτε παρεκτροπή υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας είναι καταδικαστέα, τόνισε ότι ο δήμος θα σκληρύνει τη στάση έναντι όσων προπηλακίζουν λεκτικά τους υπαλλήλους της δημοτικής αστυνομίας. “Όποιος υπάλληλος της δημοτικής αστυνομίας εξυβρίζεται θα προσφεύγει στον εισαγγελέα και θα έχει τη νομική υποστήριξη του δήμου” σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Χωρίς δημοτική αστυνομία δεν μπορεί να λειτουργήσει η πόλη”

Ο κ. Νίκας αναφερόμενος στο έργο της δημοτικής αστυνομίας τόνισε ότι είναι η υπηρεσία που έχει αναλάβει το σύνολο του βάρους της τήρησης της ευρυθμίας και της ευταξίας στην πόλη της Καλαμάτας. “Είδατε πουθενά κανέναν άλλο;” αναρωτήθηκε ο κ. Δήμαρχος σχολιάζοντας το έργο της δημοτικής αστυνομίας και προσέθεσε ότι “χωρίς δημοτική αστυνομία η πόλη δεν μπορεί να λειτουργήσει”

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δυο συλλήψεις για πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγικό τέλος για ομογενή που ήρθε για καλοκαιρινές διακοπές στους Γαργαλιάνους

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τριγμοί στη «γαλάζια πολυκατοικία»: Ρουκέτες του δημάρχου Άργους εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Τι …διαμηνύει από το Facebook ο Καμπόσος στον Νίκα

Ευθεία επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, και του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και νυν προέδρου