Διακοπή νερού σε ολόκληρη την Καλαμάτα λόγω διαρροής σε αγωγό ηλικίας 50 ετών (φωτο)

/

Σε διακοπή της υδροδότησης σε ολόκληρη την Καλαμάτας προχώρησε τα ξημερώματα της Πέμπτης η ΔΕΥΑΚ, προκειμένου να επισκευαστεί βλάβη σε αγωγό στο κέντρο της Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα χθες εντοπίστηκε διαρροή σε αγωγό ύδρευσης που βρίσκεται πλησίον του ξενοδοχείου Rex, ο οποίος έχει τοποθετηθεί από τη δεκαετία του 1960! Η παρέμβαση για την επιδιόρθωση της βλάβης κράτησε από τις 02.00 έως λίγο μετά τις 04.00 το πρωί τα ξημερώματα της Πέμπτης και η παροχή νερού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας “αναγκαστικά διεκόπη σε όλη την πόλη, όμως λόγω της ώρας κατά την οποία έγινε η παρέμβαση, δεν υπήρξαν δυσάρεστες συνέπειες αναφορικά με την υδροδότηση”.

νερ2

Πρόβλημα και σε δεξαμενή του Κάστρου

Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε από το Σύνδεσμο Ύδρευσης βλάβη σε υποβρύχια μηχανή άντλησης σε δεξαμενή ύδρευσης στο Κάστρο. Η αντικατάσταση της συγκεκριμένης μηχανής πραγματοποιήθηκε χθες αργά τη νύχτα, σε συνδυασμό με την επέμβαση της ΔΕΥΑΚ στο κέντρο της Καλαμάτας, ενώ έγινε και σχολαστικός καθαρισμός της δεξαμενής.

νερ1

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέο δημαρχείο Καλαμάτας: Τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έγκριση Υπ. Τουρισμού: Άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του Navarino Waterfront στη Γιάλοβα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»