Σφοδρή επίθεση Χαρίτση στη ΝΔ: “Να μην αντιμετωπίζουν τους Μεσσήνιους ως …ιθαγενείς”

/

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και της κυβέρνησης Σαμαρά εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι.

Ο Μεσσήνιος πολιτικός κληθείς από το messiniapress να σχολιάσει χθεσινή ανακοίνωση του πρώην υπουργού και βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Γιάννη Λαμπρόπουλου, για το θέμα των οδικών αξόνων, αφού τόνισε ότι δεν επιθυμεί να σχολιάσει μεμονωμένες ανακοινώσεις εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ και της κυβέρνησης Σαμαρά για τα πεπραγμένα της στη Μεσσηνία.

Οι εκπρόσωποι της προηγούμενης κυβέρνησης δεν δικαιούνται να ομιλούν γιατί είχαν αφήσει τον κεντρική Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας σε στασιμότητα” σημείωσε αρχικά ο κ. Χαρίτσης και προσέθεσε: “Είχαμε έργα που είχαν εξαγγελθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν είχαν καμία σοβαρή μελέτη. Υπενθυμίζω ότι ο οδικός άξονας Καλαμάτα – Ριζόμυλος εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δύο μέρες πριν από τις εκλογές του 2015 χωρίς να έχει εξασφαλιστεί ούτε ένα ευρώ χρηματοδότηση”. Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας αναφέρθηκε και στην απένταξη το 2013 του οδικού άξονα Τσακώνα – Καλό Νερό από την αρχική σύμβαση κίνηση που ουσιαστικά έθεσε εκτός χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ το συγκεκριμένο έργο και κατέληξε σημειώνοντας: “Καλό θα ήταν να είμαστε προσεκτικοί και να μην αντιμετωπίζουμε την τοπική κοινωνία ως ιθαγενείς που θα τους πουλήσουμε καθρεφτάκια”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυστηρό μήνυμα της κυβέρνησης στους δημάρχους της Πελοποννήσου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

6 μεγάλα έργα για τη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλ. Χαρίτσης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφοδρές αντιδράσεις και στη Μεσσηνία για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων: Για «σκοτεινές πρακτικές» μιλάει ο Μενέλαος Γερονικολός – Για «μεθόδους παρακράτους» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Αντιδράσεις στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και στη Μεσσηνία προκαλούν όσα εξελίσσονται και έχουν