Τρεις πρώην, ένας νυν και ένα μέσο ενημέρωσης “μαγειρεύουν” τον επόμενο δήμαρχο Καλαμάτας!

/

Σημαντικά πολιτικά πρόσωπα του δήμου Καλαμάτας εμπλέκουν πληροφορίες που σχετίζονται με διαβουλεύσεις για την επιβολή υποψήφιου δήμαρχου στον κεντροαριστερό χώρο.

Μπένος – Μαλαπάνης – Κουτσούλης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρώην δήμαρχοι Καλαμάτας Σταύρος Μπένος, Χρήστος Μαλαπάνης και Γιώργος Κουτσούλης, είναι οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις προετοιμασίας της υποψηφιότητας του Βασίλη Κοσμόπουλου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει και αντίστοιχες επαφές των πρώην, προκειμένου να καθοριστεί η στρατηγική που θα φέρει τον “εκλεκτό” τους σε θέση ισχύος.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Όσοι γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι κοινωνός των συγκεκριμένων επαφών έχει γίνει και ο νέος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, Τάσος Πολυχρονόπουλος. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πληροφορία έχει προκαλέσει, ήδη, αντιδράσει σε μερίδα στελεχών του κόμματος, τα οποία διαπιστώνουν ότι γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ο κομματικός μηχανισμός προ τετελεσμένων.

Τα φιλικό μέσο

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί περισσότερα ερωτήματα είναι το γεγονός ότι στο κάδρο των εξελίξεων έχει μπει και φιλικό μέσο ενημέρωσης των πρώην δημάρχων, το οποίο εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι πρόκειται για μέσο που ασκεί σκληρή κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

6 μεγάλα έργα για τη Μεσσηνία ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλ. Χαρίτσης

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χαλάει ο καιρός και στην Καλαμάτα: Πτώση της θερμοκρασίας και πιθανότητα βροχών

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ