Πελοπόννησος: “Κόλπο γκρόσο” Χαρίτση σε Μητσοτάκη με “σφραγίδα” Τατούλη!

/

Μια μέρα πριν την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ανατολική Μάνη, στην οποία πρόσφατα υπήρξαν καταστροφές από πυρκαγιά, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, ανακοίνωσε ότι μετά από συνεργασία που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, υπήρξε πλήρης ανταπόκριση της κυβέρνησης για την άμεση αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση της περιφέρειας Πελοποννήσου σημειώνεται: “Πλήρως ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη για την άμεση αποκατάσταση σημαντικών έργων υποδομής στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές της Ανατολικής Μάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρος Χαρίτσης σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε αγαστή συνεργασία με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης συνέταξαν ήδη τα σχετικά τεχνικά δελτία για όλες τις πληγείσες περιοχές, (Κότρωνα, Κοκκάλας, Φλωμοχωρίου, Σκουταρίου, Παρασύρου, Πυρρίχου, Νύμφης, Λουκαδίκων, Δροσοπηγής, Χειμάρας και της ευρύτερης περιοχής του Γυθείου), ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν αποσταλεί ήδη στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και αφορούν οδικά δίκτυα, αντιπλημμυρικά έργα, και έργα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης”.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, μια μόλις μέρα πριν την επίσκεψη Μητσοτάκη στις πληγείσες περιοχές της Μάνης, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στην περιοχή. Μάλιστα, το γεγονός ότι η επιβεβαίωση των αντανακλαστικών της κυβέρνησης έχει τη “σφραγίδα” Τατούλη, ενός πολιτικού ο οποίος δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει ακόμα μεγαλύτερη πολιτική αξία στην πρακτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Συνάντηση με Νικολάκου

Την ίδια στιγμή η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου, ανακοίνωσε τη συνάντηση που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας, Αλέξη Χαρίτση, στο περιθώριο αναπτυξιακού συνεδρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα τις προηγούμενες μέρες. Στην συνάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκε η κοινή προσπάθεια και η συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου για τα αναπτυξιακά ζητήματα της Πελοποννήσου.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επίθεση του Λαμπρόπουλου σε Χαρίτση με “χτύπημα κάτω από τη μέση”

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ελευθερία έκφρασης με αφορμή το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ