Τέλος στον Γολγοθά της γραφειοκρατίας: 358.000 ευρώ για 135 πλημμυροπαθείς

/

Σε εφαρμογή σχετικής, από 4 Ιουλίου 2017, αποφάσεως του Υπουργού Εσωτερικών, έφθασε στο Δήμο Καλαμάτας ποσό 358.416 ευρώ, για την κάλυψη δαπανών αντικατάστασης οικοσκευής λόγω της πλημμύρας της 7ης Σεπτεμβρίου 2016″ ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος Καλαμάτας, 10 μήνες μετά τις πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου, αποδεικνύοντας ότι το φαινόμενο της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει. Μάλιστα, το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι οι κυβερνητικές αποφάσεις επί του ζητήματος ήταν έγκαιρες, γεγονός που, όμως, δεν στάθηκε ικανό να παρακάμψει την γραφειοκρατία.

Όσον αφορά στην ουσία, το πότε δηλαδή θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των 135 δικαιούχων πλημμυροπαθών, σύμφωνα με το δήμο Καλαμάτας, αυτό θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Καλαμάτας, σε δήλωσή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του, διότι, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, θα υπάρξει αποζημίωση και ανακούφιση των πληγέντων.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σχολή Παπαφλέσσα: Αναζητείται “κοινός τόπος” ανάμεσα σε Δήμο και Επιμελητήριο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Σακάτεψε” τις ελιές το χαλάζι: Ζημιά έως και 80% της παραγωγής σε 4 κοινότητες της Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έντονο παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία για τον δήμο Τριφυλίας: «Δυνατά» η Χάιδω Παναγιωτοπούλου – «Υποχωρούν» τα στηρίγματα Κατσίβελα – Ο ρόλος του Περικλή Μαντά

Κινητικότητα επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η «γαλάζια»