Τραγωδία: Δύο νέοι από τη Μεσσηνία “έφυγαν” με διαφορά λίγων ωρών

Βαρύς ο “φόρος” αίματος που κλήθηκε να πληρώσει η Μεσσηνία μέσα σε 24 ώρες. Μετά την 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στην Κύμη κατέληξε και ο 27χρονος Γιάννης Πετρόγιαννης που νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική μετά από τροχαίο που είχε στην οδό Λακωνικής.

Διπλό σοκ έχει προκληθεί στη Μεσσηνία καθώς μέσα σε 24 ώρες έφυγαν από τη ζωή δύο νέοι από τροχαία. Η αρχή έγινε χθες με την Κατερίνα Χαραμαρά, η οποία ήταν ένας από τους νεκρούς του πολύνεκρου τροχαίου στην Κύμη. Η είδηση βύθισε στο πένθος την Πυλία καθώς η καταγωγή της ήταν από τον Πήδασο και είχε μεγαλώσει στην περιοχή.

Έφυγε” και ο 27χρονος Γ. Πετρόγιαννης

Πριν προλάβει η κοινωνία της Μεσσηνίας να συνειδητοποιήσει την άδικη απώλεια της Κατερίνας μια ακόμα είδηση ήρθε να βυθίσει στο πένθος την τοπική κοινωνία. Σήμερα το πρωί κατέληξε και ο 27χρονος Γιάννης Πετρόγιαννης ο οποίος νοσηλεύονταν στην εντατική αθηναϊκού νοσοκομείου μετά από τροχαίο που είχε στην οδό Λακωνικής πριν από 10 μέρες. Ο άτυχος νέος ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής στη Μεσσηνία και ένας εξαίρετος και αγαπητός νέος. Όπως είναι φυσικό η είδηση του άδικου θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε όλο το Νομό.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παράταση θητείας σε δημάρχους και περιφερειάρχες – Αλλαγή ημερομηνίας των εκλογών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πύλος: Τη Δευτέρα το “τελευταίο αντίο” στην 26χρονη που έχασε τη ζωή της στην Κύμη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ