Δήμαρχος Καλαμάτας: “Μαχαίρι” στις καλοκαιρινές άδειες υπαλλήλων και αιρετών

/

Μαχαίρι” στις καλοκαιρινές άδειες των υπαλλήλων του δήμου Καλαμάτας βάζει ο δήμαρχος, Π. Νίκας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου οι άδειες των Ιούλιο και τον Αύγουστο θα χορηγούνται μόνο από τον ίδιο και δεν θα ξεπερνούν τις 5 εργάσιμες ημέρες. “Οι όποιες παρεκκλίσεις θα υπάρξουν με εισήγηση των Διευθυντών και για απολύτως συγκεκριμένους λόγους και ανάγκες” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή, σύμφωνα με τον κ. Νίκα, ελήφθη για λόγους δημοσίου συμφέροντος και, συγκεκριμένα, επειδή έχει αυξηθεί ο πληθυσμός της πόλης και πρέπει να εξυπηρετηθούν οι πολίτες και φιλοξενούμενοι, καθώς και για να είναι η πόλη στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ο Δήμαρχος, με δήλωσή του, εξέφρασε τη λύπη του που αναγκάζεται να λάβει τέτοια απόφαση, όμως – όπως εξήγησε και στο Σωματείο – προτεραιότητα έχει η εξυπηρέτηση του δημοτικού συμφέροντος. Σημειώνεται ότι στη δήλωσή του ο κ. Νίκας αναφέρει ότι “ο ίδιος, οι αιρετοί και οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι Ιούλιο και Αύγουστο στη θέση τους” κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουν την καλοκαιρινή άδεια και οι αιρετοί της παράταξής του.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τελευταία πράξη του δράματος: Η Πύλος αποχαιρέτησε την 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αμηχανία και ανησυχία στη Μεσσηνία από τα τεκταινόμενα στην καπνοβιομηχανία Καρέλια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ