Νικολάκου σε Γόντικα για τα πυρηνελαιουργεία: Είσαι επαγγελματίας προβοκάτορας

Σφοδρή επίθεση εναντίον του επικεφαλής της παράταξης “Λαική Συσπείρωση” (ΚΚΕ) του Περιφερειακού Συμβουλίου, Νίκου Γόντικα, εξαπέλυσε η θεματική αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου. Αφορμή για την επίθεση της κας Νικολάκου στάθηκε ανακοίνωση του Νίκου Γόντικα σε σχέση με το ζήτημα των πυρηνελαιουργείων της Μεσσηνίας.

Σημειώνει στην ανακοίνωσή της η κα Νικολάκου: “Η απαράδεκτη «πολιτική» συμπεριφορά του «επαγγελματία προβοκάτορα» εκπροσώπου της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Νίκου Γόντικα ξεπέρασε τα όρια τόσο της δημοκρατίας και της θεσμικής λειτουργίας, όσο και της ανοχής των πολιτών.

Στην ανακοίνωσή του σχετικά με τη λειτουργία των πυρηνελαιουργείων της ΒΙ.ΠΕ. Μελιγαλά, συνεχίζει να μεταχειρίζεται ψέματα ως επιχειρήματα προκειμένου να τεκμηριώσει τους έωλους ισχυρισμούς του. Φτάνει μάλιστα σε σημείο να στοχοποιήσει συγκεκριμένα πρόσωπα της Περιφερειακής αρχής και να καλέσει τους πολίτες «να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια και να οργανώσουν την πάλη τους», σε μια προφανή προσπάθεια καταστρατήγησης της νομιμότητας, εμφανιζόμενος ο ίδιος ωστόσο ως «προστάτης του δικαίου και των αδυνάτων».

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά την ποιότητα της πολιτικής του πρακτικής και αναλόγως τον έχουν κατατάξει στο Περιφερειακό Συμβούλιο, στην ελάσσονα μειοψηφία. Του έχουν αναθέσει ωστόσο το ρόλο να ασκεί γόνιμη κριτική και να καταθέτει προτάσεις, κάτι στο οποίο έχει αποδειχθεί εντελώς αναξιόπιστος και ανεπαρκής.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και η περιφερειακή αρχή διακρίνονται για τις τολμηρές πολιτικές πρωτοβουλίες, για τη βαθιά γνώση των προβλημάτων της Πελοποννήσου και την αποτελεσματικότητα της υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της. Για το λόγο αυτό οι πολίτες τον εμπιστεύονται για τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Σε ότι αφορά τα πυρηνελαιουργεία του Μελιγαλά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ήταν αυτός που ενεργοποίησε τα πρόστιμα που «κρατούσαν στο συρτάρι» οι υπεύθυνοι των τέως Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, χωρίς ποτέ μέχρι τώρα ο κ. Γόντικας και η παράταξή του να έχουν αντιδράσει για το θέμα αυτό.

Ο κ. Τατούλης προέβη παράλληλα στις απαιτούμενες ενέργειες για τη διενέργεια συστηματικών μετρήσεων, ώστε τα αποτελέσματά τους να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας για το σχεδιασμό ρεαλιστικών, τολμηρών και βιώσιμων λύσεων για όλους, πολίτες και πυρηνελαιουργούς. Βασικός στόχος η προστασία της ποιότητας ζωής των πολιτών, της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.

Άμεσα θα πρέπει να ανασκευάσει τα συκοφαντικά του ψεύδη σχετικά με τη στάση της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ζητήσει συγγνώμη για τη στάση του αυτή από τους πολίτες.

Από την πλευρά μας δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Γόντικα και τους συνοδοιπόρους του να στήσουν τα λαϊκά δικαστήρια που μάτωσαν αυτό τον τόπο και στιγμάτισαν την ιστορία του”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Χαστούκι” στο δήμαρχο Άργους για το κόστος διαχείρισης των σκουπιδιών της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη: Πλοίο 40 ετών βάζουν στη γραμμή Καλαμάτας – Κρήτης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Βολές σε Κουτσούλη και ΠΑΣΟΚ και από την παράταξη Τατούλη – «Αρχίζουν τα γραμμάτια και εξοφλούνται»

Βολές εναντίον του επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κουτσούλη, με αφορμή την εκλογή του με

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Σφοδρή επίθεση Μάκαρη στην παράταξη του ΠΑΣΟΚ- «Σε συνεννόηση Πτωχός και Κουτσούλης»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του συνδυασμού που στήριξε το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές και προσωπικά του επικεφαλής του, Δημήτρη Κουτσούλη, εξαπολύει με ανακοίνωσή

Το σχέδιο για την ίδρυση ιδιωτικού πανεπιστημίου στην Καλαμάτα: Εγκαταστάσεις στο Ανατολικό Κέντρο για 200 φοιτητές – Συνεργασία με κολέγιο των ΗΠΑ και υποσχέσεις για οικονομικά οφέλη [αναλυτικά η πρόταση]

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρόταση της ΤΕΜΕΣ προς τον δήμο Καλαμάτας, σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικής Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και

Δήμος Καλαμάτας: Προχωράει η κατασκευή του αγωγού ύδρευσης – Oλοκληρώθηκαν από την Εφορεία Αρχαιοτήτων οι απαιτούμενες εργασίες μετά τον εντοπισμό ευρημάτων

Επανεκκίνησαν, δίχως προβλήματα, οι εργασίες κατασκευής του νέου αγωγού ύδρευσης Φ800, από τις Πηγές Πηδήματος στην Καλαμάτα, στην περιοχή της Άνθειας. Σύμφωνα

Δείτε επίσης