Παριστάνει τον …καμπόσο για να βρει στέγη στην “πολυκατοικία” της Νέας Δημοκρατίας

/

Ένα ακόμα επεισόδιο στην εσωκομματική κρίση της Νέας Δημοκρατίας στην Πελοπόννησο αποτελεί η λυσσαλέα επίθεση που έχει εξαπολύσει ο δήμαρχος Άργους, Δ. Καμπόσος, εναντίον του δημάρχου Καλαμάτας, Π. Νίκα.

Τα σκουπίδια η αφορμή

Ο κ. Καμπόσος, ως αφορμή για να επιτεθεί στο δήμαρχο Καλαμάτας, χρησιμοποιεί το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Ο δήμαρχος Άργους υποστηρίζει ότι ο δήμος της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας πληρώνει πολλά περισσότερα από όσα ο δικός του δήμος και γι αυτό, υποτίθεται, εξαπολύει κατηγορίες εναντίον του κ. Νίκα. Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, ωστόσο, δεν χρειάζεται καμία ανάλυση, καθώς όσοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει ξέρουν ότι τα επιχειρήματα του κ. Καμπόσου αγγίζουν τα όρια του γελοίου.

Η αιτία

Η αιτία πίσω από την επίθεση του κ. Καμπόσου, όμως, δεν είναι τα σκουπίδια. Η αιτία που έχει στοχοποιήσει το δήμαρχο Καλαμάτας είναι καθαρά κομματική. Ο κ. Καμπόσος όντας σε δεινή θέση, διότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τον κρατά σε απόσταση, προσπαθεί να βρει συμμαχίες, προκειμένου να μην μείνει πολιτικά άστεγος. Στο πλαίσιο αυτό στοχοποιεί το δήμαρχο Καλαμάτας, καθώς τον θεωρεί ως τον βασικό υπεύθυνο για το γεγονός ότι έχει μπει στον “πάγο” από τη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, ο δήμαρχος Άργους – δια της επιθέσεως στο δήμαρχο Καλαμάτας – προσπαθεί να πουλήσει εκδούλευση στον Αντώνη Σαμαρά, προβάλλοντας τον εαυτό του ως τον “μέγα πολέμιο” του δημάρχου Καλαμάτας, επιχειρώντας έτσι να βρει στέγη στην …πολυκατοικία της ΝΔ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο κλειστό της Πύλου 58 μετανάστες που εντοπίστηκαν το πρωί από την FRONTEX

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νέα δεδομένα στη Μεσσηνία: Προς συγχώνευση ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.