“Βράζουν” οι επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης της Καλαμάτας

26 Ιουλίου 2017

Αλαλούμ με τις άδειες στα καταστήματα της παραλιακής ζώνης. Καταγγελίες για πολύμηνη καθυστέρηση στην έκδοσή τους. Πρόστιμα για παρανομίες που οφείλονται σε αδράνεια των αρμοδίων δημοτικών λειτουργών. Παρέμβαση του δημάρχου Καλαμάτας ζητούν οι επιχειρηματίες.

Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε η ανάδειξη θέματος από το messiniapress, το οποίο σχετίζεται με την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας επιχείρησης στην παραλία της Καλαμάτας διότι δεν διέθετε τις απαραίτητες άδειες. Επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης καταγγέλλουν ότι είναι αναγκασμένοι να ζουν με το φόβο των ελέγχων και των προστίμων την στιγμή που είναι καθόλα νόμιμοι. Συγκεκριμένα σημειώνουν ότι, ενώ εγκαίρως καταθέτουν τις απαραίτητες αιτήσεις για τη χορήγηση αδειών (χρήσης αιγιαλού, μουσικής κλπ), οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας δεν τους απαντούν για την πληρότητα ή όχι των φακέλων τους, ούτε τους χορηγούν τις αντίστοιχες άδειες εγκαίρως. Καταγγέλλουν, επίσης, ότι υπάρχουν περιπτώσεις που χρειάστηκαν μήνες μέχρι οι αιτήσεις τους να εγκριθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες! Εν τω μεταξύ, στο διάστημα που μεσολαβεί από την κατάθεση των αιτήσεων έως την έκδοση των σχετικών αδειών, γίνονται κανονικά έλεγχοι στα καταστήματα από τις αρμόδιες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να εκδίδονται πρόστιμα και να κινούνται διαδικασίες κατά των επιχειρηματιών! Μάλιστα, έχουν σημειωθεί τραγελαφικές καταστάσεις με σφράγισμα καταστημάτων επειδή δεν διαθέτουν άδειες, για τις οποίες όμως έχουν κατατεθεί αιτήσεις εγκαίρως από τις επιχειρήσεις.

Ζητούν παρέμβαση Νίκα

Οι επιχειρηματίες της παραλιακής ζώνης της Καλαμάτας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σχετικά προβλήματα, ζητούν την παρέμβαση του δημάρχου της Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο καλούν να λάβει τα αναγκαία μέτρα, ώστε οι αρμόδιοι υπάλληλοι να απαντούν εγκαίρως στα αιτήματά τους και να εκδίδουν τις σχετικές άδειες σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Π. Κοζομπόλη: Ο στόχος για έξοδο από την κηδεμονία το 2018 είναι εφικτός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθημερινά τα τροχαία ατυχήματα στην Καλαμάτα από την παραβίαση του ΚΟΚ (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης