“Συγνώμη” του δήμου Καλαμάτας για το ατύχημα στον ανατολικό κυματοθραύστη (βραχάκια)

/

Συγνώμη” ζητάει ο δήμος Καλαμάτας από την οικογένεια του παιδιού, το οποίο χθες εγκλωβίστηκε σε τρύπα που υπάρχει στον ανατολικό κυματοθραύστη (βραχάκια) με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής. Παράλληλα, ο δήμος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι μέχρι το Σάββατο θα έχουν πραγματοποιηθεί παρεμβάσεις, προκειμένου να αρθεί η επικινδυνότητα του συγκεκριμένου σημείου, έστω προσωρινά.

Συγκεκριμένα σημειώνεται στην ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας: “O ανατολικός κυματοθραύστης του λιμένα Καλαμάτας έχει σοβαρά προβλήματα από την εποχή των σεισμών. Η αντιμετώπισή τους θα γίνει μέσα από το master plan και περιλαμβάνει μελέτη και δημοπράτηση γενικής επισκευής, για την οποία είναι αναγκαία γενναία χρηματοδότηση. Σημειώνεται ότι ο μόλος σε κάποια σημεία του εμφανίζει αποσάθρωση. Με μέριμνα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας, θα υπάρξει προσωρινή αντιμετώπιση, συνδυαζόμενη με τη λήψη μέτρων ασφαλείας. Θα χρησιμοποιηθούν πέτρες και σκυρόδεμα και η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται μέχρι το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017. Λυπούμαστε για το πρόβλημα που συνέβη στο παιδί, μαζί με την έκφραση συγγνώμης προς τους οικείους του”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Σουλινάρι: 4 αεροσκάφη επιχειρούν στην περιοχή (φωτο)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τροπολογία Χαρίτση “ξεκλειδώνει” έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλη τη χώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης: Κάλεσμα για «δημιουργική σύνθεση» και «συστράτευση» απευθύνει ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος»

Την υποψηφιότητά του για το δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πρότυπος Δήμος», Βασίλης Τζαμουράνης,