Μαύρη εργασία και φοροδιαφυγή στη Μεσσηνία εντόπισε η Οικονομική Αστυνομία

/

Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας στη Μεσσηνία. Πλήθος παραβάσεων σε καταστήματα του Νομού. Αναλυτικά τα στοιχεία.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν το τριήμερο 4-6 Αυγούστου 2017, στοχευμένους ελέγχους σε καταστήματα σε περιοχές της Κορινθίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας.

Ελέγχθηκαν συνολικά 21 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε η μη έκδοση 31 αποδείξεων, να απασχολούνται 9 εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και 33 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.

Συγκεκριμένα σε ελέγχους που έγιναν στη Μεσσηνία διαπιστώθηκε:

  1. Σε εστιατόριο, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.
  2. Σε οβελιστήριο – ψησταριά – σνακ μπαρ, η μη έκδοση 3 αποδείξεων, να απασχολούνται 6 εργαζόμενοι εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
  3. Σε καφέ – μπαρ, να απασχολούνται 6 εργαζόμενοι, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
  4. Σε εστιατόριο – καφέ μπαρ, να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας και εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
  5. Σε καφέ – εστιατόριο – οβελιστήριο, να απασχολείται εργαζόμενος, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.
  6. Σε εστιατόριο – καφέ – beach bar , να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.
  7. Σε εστιατόριο – καφέ, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.
  8. Σε εστιατόριο, η μη έκδοση 3 αποδείξεων, να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι οι οποίοι δεν ήταν καταχωρημένοι στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού και εργαζόμενος, εκτός δηλωθέντος ωραρίου εργασίας.
  9. Σε ταβέρνα, η μη έκδοση 7 αποδείξεων.
  10. Σε καφέ – σνακ μπαρ – beach bar , να απασχολείται εργαζόμενος, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.
ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπουργείο Παιδείας: Δεν καταργείται ο εκκλησιασμός στα δημοτικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Αρχιμανδρίτης Θεόκλητος Λαμπρινάκος για Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο