Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δυτική Μάνη: Ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες μετατρέπονται σε χώρους τέχνης

Ομαδική έκθεση εικαστικών τεχνών, υπό τον τίτλο CONIECTURA V, θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Αυγούστους έως τις 30 Σεπτεμβρίου στη Δυτική Μάνη. Το ιδιαίτερο της έκθεσης είναι ότι τα έργα θα εκτεθούν σε ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες της Στούπας και της Καρδαμύλης. Έτσι, οι επισκέπτες και οι τουρίστες θα έχουν έναν διαφορετικό τρόπο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διοργανωτές, να συνομιλήσουν με τα εικαστικά έργα. Το εγχείρημα γίνεται για πρώτη φορά και η ιδέα γεννήθηκε μέσα από την ανάγκη να βρεθούν εναλλακτικοί τρόποι έκθεσης και να έλθουν πιο κοντά στον κόσμο τα έργα τέχνης.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι: Σωτήρης Αναστασόπουλος, Τάσος Βαμβακάς, Peter Huby, Βασίλης Καριζώνης, Καλλιρρόη Κατσαφάνα, Παναγιώτης Κυριακάκης, Παναγιώτης Λάμπρου, Πηνελόπη Μεμένιου, Σουζάνε Μουρδουκούτα, Ελένη Μπαρδαμάσκου, Γιώργος Ντέρος, Νάντια Παπαδοπούλου, Αγγελική Πολίτη, Simon Rose, Γιώργος Σταθουλόπουλος, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος.

Οι επιχειρήσεις που φιλοξενούν τα έργα: ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ : Hotel Ελιές-Kiki-Maistros-Ανδρούβιστα-Lola-Το Λοκάλι-Κρίταμος-Ακουαρέλα-Διόσκουροι. ΣΤΟΥΠΑ : Το παλιό μποστάνι-Πάραλος-Hotel REMVI-Αίνιγμα-Πατρικό-Ακρογιάλι-2 Cute-Χαλικούρα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ