1.600.000 ευρώ για τρία έργα στη Μεσσηνία ανακοίνωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

/

Με κοινή τους ανακοίνωση οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία (Γ. Κατρούγκαλος. Π. Κοζομπόλη, Π. Κωνσταντινέας) γνωστοποίησαν ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, υπέγραψε την χρηματοδότηση τριών έργων της Μεσσηνίας. Η συνολική χρηματοδότηση φτάνει το 1.600.000 ευρώ και προέρχεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα χρηματοδοτούνται με 1.503.000 ευρώ οι αναπλάσεις δρόμων στο Μελιγαλά, απο το Κέντρο Υγείας έως και τη Βιομηχανική Ζώνη της περιοχής. Παράλληλα, χρηματοδοτείται με 20.000 ευρώ η μετεγκατάσταση υδατοδεξαμενών πυρόσβεσης και με 70.000 ευρώ ο εξοπλισμός και η συντήρηση του δημοτικού καταστήματος Μελιγαλά.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνεται: “Τρία ακόμα Νέα Έργα, συνολικού ύψους 1.600.000 ευρώ, που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εγκρίθηκαν και υπογράφτηκαν από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση και αφορούν στην ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων από τον κόμβο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά, προς την Πλατεία Αγίου Ιωάννου και έως την είσοδο της Βιομηχανικής Ζώνης, καθώς και στην προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού του Δημοτικού Καταστήματος Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας. Το τρίτο έργο αφορά στην εγκατάσταση πιεστικού συγκροτήματος μετά δεξαμενών για τον εφοδιασμό με νερό των πυροσβεστικών αεροπλάνων, που θεωρείται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιπυρική προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου”.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οργισμένο μήνυμα Λαμπρόπουλου με το βλέμμα στο εσωτερικό της ΝΔ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προσλήψεις από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που ξεκινάει την Τρίτη ζητάει ο δήμος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση Γερονικολού για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τρίπολη: «Παραμύθια Μητσοτάκη και υπουργών για τα έργα της Μεσσηνίας – Οι μόνοι που τον πιστεύουν είναι οι βουλευτές του»

Δήλωση, με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Τρίπολη, έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας