Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Μεσσηνία: πράσινος γάμος Νάντιας – Κουσελά με …προξενιό της Φώφης Γεννηματά

Με δύο πρώην πολιτικούς της Μεσσηνίας επιχειρεί η Φώφη Γεννηματά να «τρέξει» την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του νέου προοδευτικού φορέα στη Μεσσηνία. Νάντια Γιαννακοπούλου και Δημήτρης Κουσελάς αναλαμβάνουν να εκπροσωπήσουν την αρχηγό του ΠΑΣΟΚ σε μια …συνύπαρξη που προκαλεί αντιδράσεις.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου φαίνεται ότι θα αναλάβει το συντονισμό των δυνάμεων της Φώφης Γεννηματά σε Μεσσηνία και Λακωνία. Η πρώην βουλευτής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα είναι εκείνη που θα κληθεί να «τρέξει» για λογαριασμό της προέδρου του ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της υποψηφιότητάς της έχοντας το γενικό πρόσταγμα στους δύο νομούς. Την ίδια στιγμή υπαρχηγός των δυνάμεων της Γεννηματά στη Μεσσηνία αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής του Νομού, Δημήτρης Κουσελάς, ο οποίος καλείται να λειτουργήσει υπό τη σκέπη της κας Γιαννακοπούλου.

Οι αντιδράσεις για τη Γιαννακοπούλου

Ο ρόλος και η συνύπαρξη Γιαννακοπουλου – Κουσελά, πάντως, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία. Από τη μια πλευρά όσοι πρόσκεινται στη Φώφη Γεννηματά αντιδρούν στο γεγονός της επιλογής της κας Γιαννακοπούλου, καθώς θεωρούν ότι η πρώην βουλευτής διχάζει τις όποιες δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ στο Νομό. Όπως είναι γνωστό η κα Γιαννακοούλου στο πρόσφατο παρελθόν έχει δεχθεί τα πυρά στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τον πολιτικό της ρόλο και το συγκεκριμένο ζήτημα, μάλιστα, είχε απασχολήσει τα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος. Πέρα από αυτό, οι φίλοι της Γεννηματά που αντιδρούν στην ενεργοποίηση Γιαννακοπούλου στη Μεσσηνία, μιλούν για μια πολιτικό που έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί από τα πολιτικά πράγματα του Νομού, για μια πολιτικό που διαθέτει ελάχιστα ερείσματα σε στελέχη και στους φίλους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι μουρμούρες για Κουσελά

Αντιδράσεις υπάρχουν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και για την επιλογή του κ. Κουσελά. Οι ισχυρότερες εξ’ αυτών προέρχονται από στελέχη που βρίσκονται κοντά στον πρώην βουλευτή, καθώς θεωρούν πολιτικό λάθος τη σύμπραξη με τη Ν. Γιαννακοπούλου. Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν οι σχέσεις των δύο πολιτικών ήταν κάκιστες με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ισχυρές κόντρες μεταξύ στελεχών του ΠΑΣΟΚ στο Νομό που οδήγησαν σε διαλυτικά φαινόμενα. Παράλληλα, το γεγονός ότι ο κ. Κουσελάς εμφανίζεται να έχει ρόλο …υπαρχηγού στη Μεσσηνία, με αρχηγό τη Νάντια, προκαλεί περαιτέρω εκνευρισμό σε όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ διατηρούν ακόμα δεσμούς με τον κ. Κουσελά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ