Ξύλο και απόδραση από τα δικαστήρια της Καλαμάτας – Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί

/

 

Σκηνές βγαλμένες από ταινία διαδραματίστηκαν το απόγευμα στα δικαστήρια της Καλαμάτας, καθώς σημειώθηκε απόδραση κρατουμένου και άγριος ξυλοδαρμός του δικηγόρου του!  Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, περίπου στις 14.30 μμ έξω από τα Δικαστήρια. Ένας 25χρονος αθίγγανος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον δικηγόρο του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση για κλοπές. Ανακριτής και εισαγγελέας ωστόσο, μετά την απολογία του αποφάσισαν την προφυλάκιση του νεαρού.

Πανικός και… απόδραση!

Έξω από τα δικαστήρια περίμεναν οι συγγενείς του 25χρονου, που εξαγριώθηκαν με την απόφαση να συλληφθεί ο 25χρονος. Κατά τη μεταφορά του 25χρονου από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων οι συγγενείς επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα τον δικηγόρο του νεαρού – που μάλλον θεωρούσαν υπεύθυνο για την προφυλάκιση. Ακολούθησε… πανικός και ο (για λίγο) συλληφθείς τελικά φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια τριών ρομα.

Ξύλο και στους αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και κατάφεραν προς στιγμήν να τον εντοπίσουν, ωστόσο δέχτηκαν επίθεση από τους συγγενείς του, που ήταν μαζί και ο 25χρονος κατάφερε να διαφύγει ξανά! Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με εκδορές στο νοσοκομείο, ενώ μαζί τους διακομίστηκε και ο δικηγόρος ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία αναζητά τον νεαρό αλλά και τα άτομα που βοήθησαν στην απόδρασή του. 

 

Πηγή:newsit.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Βαλτζής”: Η εταιρεία από τη Μεσσηνία που έκανε τα Ελληνικά σύκα παγκοσμίως γνωστά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με τους εκπαιδευτικούς στις τάξεις τους η νέα σχολική χρονιά στο νομό Μεσσηνίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τα Ναρκωτικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα Ναρκωτικά ως κοινωνικό φαινόμενο-Επιστημονική & Αστυνομική προσέγγιση», η