600 δωροεπιταγές του δήμου Καλαμάτας σε μαθητές δημοτικών σχολείων της πόλης

/

Δωροεπιταγές, αξίας 30 ευρώ η καθεμιά, σε μαθητές δημοτικών σχολείων της Καλαμάτας παρέδωσε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Μεσσηνίας. Οι δωροεπιταγές αφορούν 600 μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών και με αυτές οι συγκεκριμένοι μαθητές θα μπορούν να προμηθευτούν σχολικά είδη από τα βιβλιοπωλεία της Καλαμάτας. “Είναι μια μικρή, αλλά πολύτιμη στήριξη σε μαθητές που το έχουν ανάγκη” σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας και ευχαρίστησε για τη συνεισφορά στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας τον αντιδήμαρχο Παύλο Μπουζιάνη και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρυσή Λιάππα.

Από την πλευρά του ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Δημήτρης Οικονομόπουλος, ευχαρίστησε το δήμο Καλαμάτας και ανέφερε ότι τέτοιες ενέργειες συντελούν στο να υπάρξει καλύτερη εκπαίδευση και άρα καλύτερη κοινωνία.

ω9

ω10

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ο σεισμός θα ξανάρθει” δηλώνει ο Π. Νίκας 31 χρόνια μετά την καταστροφή της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Η θρασύτητα των τσιγγάνων έχει ξεπεράσει κάθε όριο” υποστηρίζει ο δήμαρχος Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

750 μαθητές εκτός των ΚΔΑΠ του δήμου Καλαμάτας – «Κόπηκαν» 2 στους 3 παρότι είχαν πλήρη φάκελο – Στην αναμονή για επιπλέον χρηματοδότηση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες

Στοιχεία που σχετίζονται με τους δικαιούχους των voucher για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας