Νίκας για αντιπλημμυρικα: Εύσημα στην κυβέρνηση, αιχμές σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

15 Σεπτεμβρίου 2017

Την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα αντιπλημμυρικά έργα της Καλαμάτας εξήρε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας, την ίδια στιγμή που άφησε σαφέστατες αιχμές για το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Θα πούμε ευχαριστώ στην κυβέρνηση, δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί αυτοί που κυβερνούσαν επί δεκαετίες δεν έλυσαν τα προβλήματα. 

Τα εύσημα στην κυβέρνηση απέδωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας αναφερόμενος, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, για τον σχεδιασμό που αφορά το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που αναμένεται να ανακοινωθεί έως τα Χριστούγεννα.

Θα πούμε και ευχαριστώ”

Ο δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι δεν είναι κυβερνητικός, αλλά θεσμικός και προσέθεσε ότι στόχος του δεν είναι να κάνει αντάρτικο στην κυβέρνηση. Στη συνέχεια ο κ. Νίκας ανέφερε ότι ο σχεδιασμός που γίνεται είναι σοβαρός και προσέθεσε ότι το έργο που σχεδιάζεται δεν είναι του δήμου Καλαμάτας, αλλά της κυβέρνησης. “Αυτός που θα κάνει το έργο θα το πιστωθεί, εμείς θα πούμε ευχαριστώ” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Βιάζονται αυτοί που κυβερνούσαν δεκαετίες”

Ο κ. Νίκας, προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, δεν έμεινε στα εύσημα προς την κυβέρνηση, αλλά άφησε σαφέστατες αιχμές κατά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. “Ο,τι δεν έγινε τα τελευταία 150 χρόνια θα γίνει σε ένα βράδυ;” αναρωτήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας και προσέθεσε: “Βιάζονται αυτοί που ήταν δεκαετίες στα πράγματα! Γιατί δεν το έκαναν αυτοί;”.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Κυριακή η προσπάθεια να καταγραφεί ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό χορό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βολές της Πιπίνας Κουμάντου στο δήμαρχο Καλαμάτας για τα αντιπλημμυρικά έργα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης