Την Κυριακή η προσπάθεια να καταγραφεί ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό χορό

/

Προσπάθεια να καταγραφεί ρεκόρ Guinness στον Καλαματιανό χορό θα κάνουν το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2017 χορευτικοί σύλλογοι, σωματεία και ομάδες, καθώς και μεμονωμένοι φίλοι του χορού.

Η προσπάθεια για το largest Kalamatiano θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας και θα ξεκινήσει στις 17.00, ενώ η αναγκαία προετοιμασία, με πρόβα που περιλαμβάνεται επισήμως στο πρόγραμμα της προσπάθειας, θα αρχίσει στις 13.00. Προκειμένου να καταγραφεί το ρεκόρ, στο πλαίσιο διαδικασίας με κριτές και επόπτες, απαιτείται να χορέψουν σωστά Καλαματιανό, φορώντας ομοιόμορφες ενδυμασίες, 600 άτομα τουλάχιστον. Στην προσπάθεια μετέχουν και φορείς εκτός Καλαμάτας, όπως από Τρίπολη, Πύργο, Κρήτη κ.ά.
Ο Δήμος Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας στηρίζουν εμπράκτως αυτήν την προσπάθεια, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Με ημιφορτηγό 4Χ4 θα γίνονται οι κατασχέσεις από τη Δημοτική Αστυνομία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκας για αντιπλημμυρικα: Εύσημα στην κυβέρνηση, αιχμές σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο