“Απογειώθηκαν” οι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά έγγραφα στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

18 Σεπτεμβρίου 2017

Σε 12 συλλήψεις τις τελευταίες 10 ημέρες, εκ των οποίων 8 τις τελευταίες 3 ημέρες, έχουν προχωρήσεις άντρες της αστυνομίας στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας. Πλαστά διαβατήρια και πλαστά προσωπικά έγγραφα στην καθημερινή διάταξη του αερολιμένα.

Σε 12 συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για πλαστά διαβατήρια και πλαστά προσωπικά έγγραφα αλλοδαπών που επιχείρησαν να ταξιδέψουν προς ευρωπαϊκές πόλεις. Οι συγκεκριμένες συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί τις από τις 6 έως τις 16 Σεπτεμβρίου, την στιγμή που ολόκληρο τον Αύγουστο οι παρόμοιες συλλήψεις ήταν μόλις 5.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας στις 6 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μία σύλληψη, στις 11/9 δύο, στις 14/9 μια, στις 15/9 τέσσερις και στις 17/9, επίσης, τέσσερις.

Όσο αφορά στην εθνικότητα των συλληφθέντων έχουν εντοπιστεί 3 υπήκοοι Συρίας, 2 Αφγανιστάν, 5 Πακιστάν, 1 Ιράν και 1 Σαουδικής Αραβίας, ενώ από τους 12 συλληφθέντες οι 9 είναι άντρες και οι 2 γυναίκες. Σημειώνεται ότι σε μια από τις περιπτώσεις γυναίκα είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά της. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία οι συλληφθέντες έχουν επιχειρήσει να ταξιδέψουν προς την Αυστρία, τη Σουηδία, τη Γαλλία, Ολλανδία και Γερμανία.

Τέλος, σημειώνεται ότι, προκειμένου να αυξηθούν οι ανάγκες στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, αλλά και τα αυξημένα κρούσματα παράνομων αλλοδαπών που επιχειρούν να ταξιδέψουν παράνομα στην Ευρώπη από την Καλαμάτα, έχει αποφασίστηκε πρόσφατα η λειτουργία αυτόνομου Αστυνομικού Σταθμού στον αερολιμένα της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φειδάς: Από το τσαγκαράδικο της Καλαμάτας στη μάχη για την ελληνική υποδηματοποία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επί τάπητος η ανακαίνιση της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε 3 δήμους της Μεσσηνίας: 19 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας στους δήμους Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/4).

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου – 12 συλλήψεις στη Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην περιφέρεια Πελοποννήσου την Τετάρτη (17/4) και την Πέμπτη (18/4), στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας. Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν

Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει πλήθος κλοπών

Εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών σε Αρκαδία, Αχαΐα, Ηλεία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, εξαρθρώθηκε, μετά από ενδελεχή

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε Καλαμάτα και Μεσσήνη: 24 συλλήψεις – Εξιχνιάστηκε κλοπή σε εκκλησία – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς Ρομά σε Καλαμάτα και Μεσσήνη πραγματοποιήσαν την Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών

Δείτε επίσης