Σενάρια για επανεμφάνιση του Βίκτωρα Ρέστη στη Μεσσηνία για επενδύσεις στον τουρισμό

19 Σεπτεμβρίου 2017

Σενάρια και πληροφορίες που φέρουν τον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη έτοιμο να επενδύσει στα τουριστικά ακίνητα της Μεσσηνίας διακινούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Best” υπήρξε εκτενής αναφορά στον σχεδιασμό του κ. Ρέστη, αλλά και στο γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από σημαντικούς επιχειρηματίες για την αξιοποίηση της γης που διαθέτει ο εφοπλιστής στη Μεσσήνη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ρέστης έχει αγοράσει στο παρελθόν περισσότερα από 500 στρέμματα γης στη Μεσσήνη με απώτερο στόχο την κατασκευή τουριστικού συγκροτήματος αποτελούμενο από κατοικίες και ξενοδοχεία. Ωστόσο, μετά τις δικαστικές περιπέτειες του εφοπλιστή, το ενδιαφέρον του για την επένδυση ατόνησε. Σύμφωνα με όσα σημειώθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού “Best” το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη έκταση έχει αναθερμανθεί και αναμένονται εξελίξεις είτε από τον ίδιο τον κ. Ρέστη, είτε από επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να εκμεταλλευτούν τουριστικά την περιοχή.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το ναρκοπλοίο Noor 1 “έκοψε” τη μετακίνηση της Εισαγγελέως Πειραιά στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Καινούρια” η καρδιολογική κλινική του παλιού νοσοκομείου Καλαμάτας (φωτο)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης