Μεσσηνία: “Καπέλωμα” εκλογικών διαδικασιών και υποψηφιοτήτων από το “παλιό” ΠΑΣΟΚ

/

Ενόχληση προκαλεί στο εσωτερικό της προοδευτικής παράταξης στη Μεσσηνία η εμφανής προσπάθεια εκπροσώπων του “παλιού” ΠΑΣΟΚ να “καπελώσουν” τις εκλογικές διαδικασίες και τις υποψηφιότητες που έχουν εκδηλωθεί.

Πολλά από τα πάλαι ποτέ παντοδύναμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία αντιμετωπίζουν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του νέο προοδευτικού φορέα ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανεμφανιστούν στο πολιτικό σκηνικό του Νομού. Τα συγκεκριμένα στελέχη επιχειρούν να “καπελώσουν” τις διαδικασίες που εξελίσσονται και να παρεισφρήσουν στο περιβάλλον των στελεχών που κατέρχονται στη μάχη της κάλπης με απώτερο στόχο την προσωπική τους προβολή και την επαναφορά τους στο πολιτικό σκηνικό. Το συγκεκριμένο φαινόμενο παρατηρείται στη Μεσσηνία αρκετό καιρό τώρα με συγκεκριμένα στελέχη, τα οποία, ενώ έχουν αποσυρθεί ή τους έχουν “αποσύρει” από την πολιτική οι ψηφοφόροι, επιχειρούν να βρουν “παράθυρο” επιστροφής. Μάλιστα, το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αρκετοί από αυτούς επιχειρούν να πλασαριστούν στο πλευρό όχι ενός, αλλά δύο και τριών υποψηφίων ταυτόχρονα, σε μια προσπάθεια να …διασφαλίσουν την επιστροφή τους. Σημειώνεται ότι τέτοια περιστατικά σημειώθηκαν κατά την επίσκεψη Καμίνη στη Μεσσηνία, καθώς εμφανίστηκαν στελέχη του “παλιού” ΠΑΣΟΚ να επιχειρούν να “καπελώσουν” την επίσκεψη. Μάλιστα, οι συγκεκριμένες συμπεριφορές έγιναν αντιληπτές τόσο από τον κ. Καμίνη όσο και από τους συνεργάτες του προκαλώντας την ενόχλησή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αντιθέτως, τα στελέχη του προοδευτικού χώρου της Μεσσηνίας που διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στις διαβουλεύσεις και που αναμένεται να έχουν ουσιαστικό ρόλο στο νέο φορέα ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο προτιμώντας να αφήσουν, προς το παρόν, όσους αναζητούν εναγωνίως το πολιτικό τους αύριο να εκτεθούν.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παρασκήνιο για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία – Όλα τα ονόματα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τραγικό τέλος για 52χρονο στη Μεσσηνία: Κρεμάστηκε στην τουαλέτα του σπιτιού του

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΣΟΚ