Νέα “πόρτα” Γκούμα στη Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας

/

Επανήλθε στο ζήτημα της στήριξής του από τη Νέα Δημοκρατία ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιώργος Γκούμας. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ήταν ακόμα πιο σαφής αναφορικά με τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία τον στήριξε στις εκλογές του 2011, καθώς δεν αρκέστηκε μόνο να δηλώσει ότι εκείνη η στήριξή του ήταν “λάθος”. 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ και τη δημοσιογράφο Μαρία Τομαρά ο κ. Γκούμας δήλωσε ότι “δεν έχω καμία στήριξη από τη Νέα Δημοκρατία ούτε από άλλο κόμμα. Δεν έχω ζητήσει στήριξη από κανένα κόμμα”. Ο κ. Γκούμας, προσπαθώντας να οριοθετήσει ακόμα περισσότερο τις αποστάσεις του από τη Νέα Δημοκρατία, προχώρησε ένα βήμα περισσότερο τονίζοντας ότι δεν έχει συμμετάσχει ποτέ σε κομματικές και εκλογικές διαδικασίες, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι “καθαρά επιμελητηριακός”.

Προβληματισμός στη Νέα Δημοκρατία

Οι νέες δηλώσεις του κ. Γκούμα που αφορούν τη Νέα Δημοκρατία έρχονται σε μια στιγμή που η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, ο κομματικός μηχανισμός δηλαδή της ΝΔ στο νομό, δια της προέδρου της έχει στηρίξει τον κ. Γκούμα δηλώνοντας ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος έχει την “ικανότητα να επιλύσει τα προβλήματα του ιδιωτικού τομέα στο νομό”. Η νέα δήλωση του κ. Γκούμα, με την οποία κλείνει την πόρτα στη ΝΔ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, έχει δημιουργήσει νέες, ακόμα πιο έντονες αντιδράσεις και στον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ όσο και στον επιχειρηματικό κόσμο που στηρίζει τον κ. Γκούμα και ανήκει στη Νέα Δημοκρατία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Μαχαίρι” στις επιδοτήσεις των αγροτών “του καναπέ” και τους δήθεν παραγωγούς

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Επιχείρηση “σκούπα” της αστυνομίας στη Μεσσηνία με 27 συλλήψεις μόλις σε μια ημέρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί