Ι.Ν. Παμεγγίστων Ταξιαρχών: Συγκίνηση για τον Αρχιμανδρίτη Θεόκλητο Λαμπρινάκο (φωτο)

/

Η τελευταία Κυριακάτικη λειτουργία, όπως όλα δείχνουν, ήταν η σημερινή για τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Μεσσηνίας και Αρχιμανδρίτη, Θεόκλητο Λαμπρινάκο, στον Ιερό Ναό, τον οποίο διακόνησε για πολλά χρόνια.

Ο λόγος για την Κυριακάτική λειτουργία στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών της Καλαμάτας, η οποία αναμένεται να αποτελέσει την τελευταία του Θεόκλητου Λαμπρινάκου, δεδομένου ότι την ερχόμενη Παρασκευή αναμένεται να εκλεγεί Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων και το Σάββατο να χειροτονηθεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Με λεωφορεία στην Αθήνα

Η εκλογή του Θεόκλητου Λαμπρινάκου αναμένεται με αγωνία στην ενορία του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ήδη, πιστοί οργανώνουν τη μετάβασή τους στην Αθήνα, προκειμένου να παρευρεθούν στη χειροτονία του το Σάββατο το πρωί. Συγκεκριμένα αναμένεται να ναυλωθούν λεωφορεία, τα οποία θα ξεκινήσουν τα ξημερώματα του Σαββάτου από τον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με προορισμό την Αθήνα.

ω2

ω3

ω4

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμπανάκι κινδύνου από την Καλαμάτα για Ιλαρά και “ξεχασμένες” ασθένειες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή αντιπαράθεση στο δήμο Πύλου – Νέστορος για το δάνειο των 3.000.000 ευρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την διάσωση δεκάδων μεταναστών ανοιχτά της Πύλου: Η ξύλινη βάρκα στο σκοτάδι και οι σκληρές συνθήκες για τα περίπου 30 μικρά παιδιά

Στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασαν δεκάδες μετανάστες οι οποίοι περισυνελέγησαν από φορτηγό πλοίο και ένα δεξαμενόπλοιο