Υπό Αξιολόγηση 500 εργαζόμενοι στο Δήμο – Αντικειμενικότητα υπόσχεται ο Π. Νίκας

/

Αναγκαία χαρακτήρισε την διαδικασία αξιολόγησης των εργαζομένων του δήμου Καλαμάτας ο δήμαρχος, Π. Νίκας, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους. “Από σήμερα αρχίζει η αξιολόγηση προσωπικού. Είμαστε απολύτως υπέρ της αξιολόγησης. Όλοι αξιολογούνται. Είναι αδιανόητο να μην αξιολογούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι. Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός!” δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Καλαμάτας και προσέθεσε: “Είναι προτιμότερη η κακή αξιολόγηση, παρά η ανυπαρξία αξιολόγησης. Η αξιολόγηση θα εφαρμοστεί, διότι είναι υποχρεωτική και από το νόμο και από τις υποχρεώσεις που έχει η χώρα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ως Δημοτική Αρχή, η αξιολόγηση να είναι αντικειμενική, διότι μπορεί να τιναχθεί στον αέρα κάθε διαδικασία αξιολόγησης όταν, ως παράδειγμα, λάβουν όλοι άριστα. Τότε οδηγούμαστε στη μη αξιολόγηση”. Υπενθυμίζεται οτι ο δήμος Καλαμάτας και τα νομικά πρόσωπα απασχολούν περισσότερους από 500 εργαζόμενους. 

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

400 παιδιά στα 11 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σφοδρή επίθεση Πετράκου στον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας – Αιχμές κατά της Παναγιώτας Κοζομπόλη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Πέρασε» από το Περιφερειακό Συμβούλιο η ΜΠΕ της νέας επένδυσης της ΤΕΜΕΣ στη Βελίκα – Ερωτήματα από την παράταξη Τατούλη – Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη συνεδρίαση

θετικά ψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο επί της μελέτης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου που αφορά