“Πρέσβης” της Καλαμάτας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος

2 Οκτωβρίου 2017

Στη διάθεση του δήμου Καλαμάτας, για την προβολή της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, έθεσε εαυτόν ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος κατάγεται και έχει μεγαλώσει στην Καλαμάτα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ επισκέφθηκε σήμερα το δημαρχείο Καλαμάτας όπου και συναντήθηκε με τον Π. Νίκα και στελέχη της Δημοτικής Αρχής. Αναφερόμενος στην επίσκεψη Παπασταθόπουλου στο γραφείο του ο δήμαρχος Καλαμάτας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ευχαριστώντας τον για την αγάπη που δείχνει για την Καλαμάτα. “Ευχαριστήθηκα που μου είπε ότι είναι στη διάθεσή μας για την προβολή της Καλαμάτας” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας και προσέθεσε ότι “Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μια διαφήμιση για την Καλαμάτα μεγάλης αξίας”.

Δωρεά σε φορείς

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επισκέφθηκε το δημαρχείο της Καλαμάτας, προκειμένου να ανακοινώσει στο Δήμαρχο την πρόθεσή του για την πραγματοποίηση δωρεάς προς τη Δημοτική και την Ελληνική Αστυνομία. Ο Σ. Παπασταθόπουλος συνοδεύονταν από τον πατέρα του, Χαράλαμπο. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε το Σ. Παπασταθόπουλο για την επίσκεψή του, για την προσφορά του στην Καλαμάτα, για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τόπο του και, κυρίως, για το παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας και διάθεσης για κοινωνική προσφορά που δίδει.

Θέσεις εργασίας

Σημειώνεται ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι δεν ξεχνά τον τόπο του, καθώς ήδη ολοκληρώνεται η πρώτη μεγάλη του επένδυση στο κέντρο της Καλαμάτας (καφέ – εστιατόριο – ανέγερση γραφείων) για την υλοποίηση της οποίας έχουν εργαστεί δεκάδες άτομα, ενώ αναμένεται να εργαστούν ακόμα περισσότερα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του καταστήματος.

ω4

ω6 

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στο κλειστό γυμναστήριο της Πύλου οι 75 μετανάστες – Δεν προχώρησε η σκέψη για τη Γιάλοβα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

400 παιδιά στα 11 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του δήμου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ VIRAL

Οι ανακοινώσεις του «τίποτα»

Γενικόλογες ανακοινώσεις, πασπαλισμένες από μπόλικο …τίποτα έχουν «πνίξει» τα δημοσιογραφικά γραφεία της Μεσσηνίας. Το …κολπάκι, να βαφτίζεται το τίποτα «πολιτική δράση», ως

Δείτε επίσης