Σφοδρή επίθεση Πετράκου στον ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας – Αιχμές κατά της Παναγιώτας Κοζομπόλη

2 Οκτωβρίου 2017

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής και νυν στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας, Θανάσης Πετράκος, με αφορμή τη φυλάκιση του 47χρονου, Στράτου Δασκαρόλη. Ο κ. Πετράκος, ο οποίος συμμετέχει στην Επιτροπή Αλληλεγγύης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ρωτήθηκε για την ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τη φυλάκιση του Στρ. Δασκαρόλη. “Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρως υποκριτική” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράκος, ο οποίος συνεχίζοντας εξήγησε ότι η δικαιοσύνη δικάζει με νόμους και αυτούς τους νόμους τους ψηφίζουν οι βουλευτές. ‘Δεν γίνεται η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να είναι και με τον αστυφύλακα και με τον κλέφτη” σχολίασε ο κ. Πετράκος.

Προηγουμένως, ο κ. Πετράκος είχε αφήσεις αιχμές και κατά της Παναγιώτας Κοζομπόλη αναφέροντας ότι ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που υπέγραψαν το 2015 την κατάργηση των ποινών από τα διόδια. “Προκαλώ τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και την κα Κοζομπόλη να καταθέσουν νομοθετική ρύθμιση, η οποία θα οδηγήσει στην απελευθέρωση του Στράτου Δασκαρόλη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πετράκος.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπό Αξιολόγηση 500 εργαζόμενοι στο Δήμο – Αντικειμενικότητα υπόσχεται ο Π. Νίκας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καλαμάτα: Αλληλεγγύη στον 47χρονο που βρίσκεται στη φυλακή επειδή δεν πλήρωσε διόδια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης