Μπεχράκης σε Πετράκο: Θανάση κάνε και καμιά περατζάδα από τους εμπρηστές της ζωή μας

3 Οκτωβρίου 2017

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοτικού Συμβούλου, Σταμάτη Μπεχράκη, στις δηλώσεις του Θανάση Πετράκου, ο οποίος χαρακτήρισε άκρως υποκριτική την ανακοίνωση της Ν.Ε. για το θέμα της φυλάκισης του Στράτου Δασκαρόλη.

Σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Μπεχράκης σημειώνει: “Διαβάζω για σφοδρή επίθεση του Θανάση Πετράκου εναντίον της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας ,αν και μερικές φορές διογκώνονται κατά την αναμετάδοση οι φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν. Είδα γραπτώς όμως ότι μεταξύ άλλων ζητάει την κατάργηση των διοδίων με κάποιο νόμο.Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει είναι γιατί δεν είχε το αίτημα αυτό όσο ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ και γιατί σαν βουλευτής και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος δεν κατάθετε τη σχετική νομοθετική ρύθμιση, ώστε η δικαιοσύνη να δικάζει σήμερα με αυτούς τους νόμους; Σέβομαι αν και δεν συμμερίζομαι το αγώνα σου εναντίον των πυροσβεστών ,αλλά Θανάση, κανε και καμιά περατζάδα ,όταν μπορέσεις, από τα κομματικά γραφεία των εμπρηστών της οικονομίας και της ζωής μας”.

μπεχρ

Επιμελητήριο Αρκαδίας - Δράσεις για σένα
ΔΕΗ - Αγροτικά ΓΑΙΑ - Προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας αποκλειστικά για αγροτικές εκμεταλλεύσεις
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δύο απατεώνες “έφαγαν” από ηλικιωμένο Καλαματιανό 78.000 ευρώ – Συλλήψεις στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τατούλης για σκουπίδια: Δικαιώθηκα και από τον Τσίπρα και από τον Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Χάρη Δούκα στην Καλαμάτα: Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από φίλους και στελέχη του κόμματος ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Τον υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δήμαρχο Αθηναίων υποδέχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καλαμάτα φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ.

Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στην Καλαμάτα: Υποσχέσεις για περισσότερες κάμερες και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων

Επέκταση των καμερών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η λειτουργία του κοινού Επιχειρησιακού Κέντρου, το οποίο θα μεταφερθεί στη Διεύθυνση της Αστυνομίας Μεσσηνίας, καθώς

Δείτε επίσης