Π. Μαντάς: Προσβολή οι δηλώσεις Γκούμα για τη ΝΔ – Ο ίδιος πίεζε τον Σαμαρά για στήριξη

/

Στο ζήτημα των δηλώσεων του υποψήφιου προέδρου του επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Γιώργου Γκούμα, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν λάθος η στήριξή του στις εκλογές του 2011 από τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε ο τότε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και νυν αντιπεριφερειάρχης, Περικλής Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του “Best” σημείωσε: “Ένιωσα ιδιαίτερη προσβολή για τον αγώνα που είχα κάνει εκείνη την περίοδο”. Προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο ο κ. Μαντάς προσέθεσε: “Μετά από πάρα πολύ πίεση του κ. Γκούμα και προς τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά, πήρε την στήριξη της ΝΔ”. Τέλος ο κ. Μαντας υπογράμμισε ότι η στήριξη της ΝΔ οδήγησε στη νίκη του κ. Γκούμα στις εκλογές του 2011.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις του κ. Μαντά απηχούν τις απόψεις πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που το 2011 στήριξαν την υποψηφιότητα του κ. Γκούμα και τώρα έχουν έχουν αποστασιοποιηθεί. Ωστόσο, στο πλευρό του κ. Γκούμα παραμένουν συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, ορισμένα εκ των οποίων έχουν και θεσμικό ρόλο, γεγονός που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Άστραψε και βρόντηξε” η Ζωή από την Καλαμάτα για τη φυλάκιση του Στράτου Δασκαρόλη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Ποντικοί” στη ΔΕΥΑΚ: “Ξήλωσαν” μέχρι και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Επίσκεψη του Μίλτου Χρυσομάλλη στο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας: Παρέμβαση του βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες σε προσωπικό

Με τη Διευθύντρια και τους διδάσκοντες του Ειδικού Σχολείου της Καλαμάτας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί