23/24 Οκτωβρίου: Στην Καλαμάτα το συνέδριο της Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Αστυνομίας

12 Οκτωβρίου 2017

Το Δημαρχείο επισκέφθηκε, σήμερα Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, ο Ιωάννης Κατσιαμάκας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ), συνοδευόμενος από τον Ηλία Αξιοτόπουλο, Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Πελοποννήσου και τον Νίκο Αντωνόπουλο, Αντιπρόεδρο της ίδιας Ένωσης, οι οποίοι συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Οι αιρετοί εκπρόσωποι των αξιωματικών της Αστυνομίας προσκάλεσαν το Δήμαρχο στο πανελλήνιο συνέδριό τους, που θα διεξαχθεί στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017 στην Καλαμάτα, με 150 συνέδρους.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους επισκέπτες στο Δημαρχείο, αποδέχθηκε την πρόσκληση και γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Καλαμάτας υποστηρίζει την πραγματοποίηση του συνεδρίου αυτού στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην Κόστα Ρίκα η ομάδα ρομποτικής Kalamata Storm

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την υποψηφιότητά του για το Επιμελητήριο Μεσσηνίας ανακοινώνει ο Βαγγέλης Ξυγκώρος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

«Πνίγηκε» στη σκόνη η Καλαμάτα -Ξεπέρασαν τα 8 μποφόρ οι ριπές ανέμου – Τους 30 βαθμούς Κελσίου έφτασε η θερμοκρασία [φωτογραφίες]

Η συγκέντρωση μεγάλων ποσοτήτων σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι ισχυροί άνεμοι και η υψηλή θερμοκρασία έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. «Πνιγμένη»

Δείτε επίσης