Θρασύτατοι τσιγγάνοι “σκανάρουν” διαμερίσματα πολυκατοικιών στην Καλαμάτα

/

Μια νέα …μέθοδο προσέγγισης στα υποψήφια θύματά τους φαίνεται ότι εφαρμόζουν τσιγγάνοι στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν σπίτια για να κλέψουν, καθώς ανήλικοι εισέρχονται σε πολυκατοικίες, χτυπούν τα κουδούνια των ενοίκων και με διάφορες προφάσεις προσπαθούν να εκτιμήσουν τα δεδομένα που επικρατούν σε κάθε διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα, παριστάνοντας ότι ψάχνουν κάποιον ένοικο, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, επιχειρούν να εντοπίσουν διαμερίσματα που διαμένουν μοναχικοί άνθρωποι και ηλικιωμένοι ή να εντοπίσουν διαμερίσματα από τα οποία οι ένοικοι απουσιάζουν.

Δύο περιστατικά στην Καλαμάτα

Το απόγευμα της Κυριακής σε δυο γειτονικές πολυκατοικίες στο κέντρο της Καλαμάτας εκτυλίχθηκε το ίδιο …σενάριο. Ένας ανήλικος τσιγγάνος εισήλθε στις πολυκατοικίες και χτυπούσε πόρτες διαμερισμάτων. Στη συνέχεια με διάφορες ερωτήσεις, δήθεν αθώες, προσπαθούσε να αλιεύσει πληροφορίες για την πολυκατοικία και τα διαμερίσματα. Μάλιστα, στο ένα περιστατικό οι ένοικοι της πολυκατοικίας κατάλαβαν ότι ο νεαρός τσιγγάνος είναι ύποπτος και μετά από επίμονες ερωτήσεις τους τράπηκε σε φυγή.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυξάνονται τα κρούσματα παραβατικότητας ανηλίκων – Νέα σύλληψη στην Καλαμάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέλος των θρυλικών “Ολύμπιανς” ο 62χρονος που έχασε τη ζωή του στην Καλαμάτα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ