Καλαμάτα: 4.000.000 ευρώ για κλειστό και 2.000.000 ευρώ για ναυταθλητικές εγκαταστάσεις

/

Στα 4.000.000 ευρώ ορίζει τον προϋπολογισμό για την κατασκευή του νέου κλειστού γηπέδου ο δήμος Καλαμάτας. Το νέο κλειστό προτείνεται να κατασκευαστεί ανατολικά της Τέντας και θα είναι χωρητικότητας περίπου 3.000 θέσεων. Μάλιστα, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Π. Νίκας, εκτίμησε πρόσφατα ότι αν οι σχετικές διαδικασίες τρέξουν γρήγορα τότε το νέο κλειστό μπορεί να είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2019.

Το νέο κλειστό προτείνεται να κατασκευαστεί με τη μέθοδο ΣΔΙΤ και εμπεριέχεται στον κατάλογο που κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, το οποίο και θα λάβει την οριστική απόφαση στην συνεδρίαση της ερχόμενης Δευτέρας.

Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις

Στον ίδιο κατάλογο έχει ενταχθεί και η κατασκευή νέων ναυταθλητικών εγκαταστάσεων. Το συγκεκριμένο έργο έχει προϋπολογισμό 2.000.000 ευρώ και θα υλοποιηθεί στον χώρο που σήμερα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΝΟΚ.

Νέο κλειστό γυμναστήριο στο δημοτικό στάδιο

Τέλος, στον κατάλογο των αθλητικών έργων που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ είναι και η κατασκευή νέας κλειστής αίθουσας γυμναστικής στο δημοτικό στάδιο, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Ο κατάλογος των αθλητικών έργων που προτείνει ο δήμος Καλαμάτας να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ:

ωωω1

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

5 νέα σχολικά κτίρια και κλειστό γυμναστήριο στο 4ο και 6ο λύκειο διεκδικεί ο δήμος Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

49.000 ευρώ για την αγορά οικοπέδου 274 τ.μ. για την επέκταση του νεκροταφείου Καλαμάτας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Βασιλόπουλος για επέτειο 23ης Μαρτίου: Είμαι υπερήφανος για την συμβολή της πόλης μας στο Αγώνα του ’21 – Είμαι υπερήφανος και για τις προόδους του σύγχρονου Δήμου μας

Δήλωση, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 23ης Μαρτίου, έκανε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος.