“Νέο αίμα” στο μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με έντονο “άρωμα” Μεσσηνίας

/

Ο Μεσσήνιος δικηγόρος, Δημήτρης Αναστασόπουλος, συμπεριλαμβάνεται στα 35 στελέχη που ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία ότι εντάσσονται στο Μητρώο Στελεχών του κόμματος. Ο κ. Αναστασόπουλος είναι 37 ετών, κατάγεται και έχει μεγαλώσει στην Καλαμάτα, ενώ είναι και ανιψιός του πρώην υπουργού και βουλευτή Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασόπουλου.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΝΔ σημειώνεται για τον κ. Αναστασόπουλο: “Γεννήθηκε  στην Καλαμάτα Μεσσηνίας το 1975. Σπούδασε στη Νομικά στη Ρουμανία και έκανε διδακτορικό με αντικείμενο την ιατροδικαστική στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Δικηγόρος από το 2001, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,  της Ένωσης Ελλήνων Νομικών, της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και της Ελληνικής Εταιρείας Εγκληματολογίας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενεργή εμπλοκή του κ. Αναστασόπουλου με τη Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει, ήδη, πολλές συζητήσεις στη Μεσσηνία, καθώς πολλοί πιστεύουν οτι μπορεί να αποτελέσει ένα στέλεχος, το οποίο συγκεντρώνει πιθανότητες να διαδραμματίσει ρόλο στα βουλευτικά πράγματα του Νομού.

Χρονάς και Τζαβάρας

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται στο Μητρώο Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας να ενταχθούν ακόμα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για τον γιατρό και περιφερειακό σύμβουλο της παράταξης Τατούλη, Άγγελο Χρονά, και για τον Παναγιώτη Τζαβάρα, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας πριν η ΝΔ καταλήξει στη λύση της κας Κυριακοπούλου.

Η Π. Κουμάντου

Τέλος, στο Μητρώο Στελεχών θα συμπεριληφθεί και η δικηγόρος Πιπίνα Κουμάντου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα είναι και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δήμος Καλαμάτας: Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη σύμβαση με Μπόμπολα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με μανιφέστο για την Καλαμάτα του μέλλοντος “σκάει” νέα υποψηφιότητα στο Δήμο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την