Τατούλης «Η υποψηφιότητα Μανιάτη ενισχύει το πολιτικό προφίλ της Πελοποννήσου»

27 Οκτωβρίου 2017

“Η χώρα θα προχωρήσει μπροστά μόνο αν υπάρξει ένα σχέδιο συνεννόησης όλων των πολιτικών κομμάτων στη βάση συγκεκριμένων προγραμματικών προτεραιοτήτων” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, κατά τη συνάντησή του με τον υποψήφιο αρχηγό της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννη Μανιάτη.

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η υποψηφιότητα του Πελοποννήσιου κ. Μανιάτη θα ισχυροποιήσει το πολιτικό προφίλ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και σημείωσε για ακόμα μια φορά την πεποίθησή του ότι η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας περνά μέσα από την ενίσχυση του θεσμού των αιρετών Περιφερειών, “κάτι το οποίο προτάσσει σε πολιτικό επίπεδο η περιφερειακή αρχή της Πελοποννήσου”. “Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για το συμπατριώτη και φίλο Γιάννη Μανιάτη και οι ευχές μας για καλή επιτυχία είναι δεδομένες” δήλωσε τέλος ο κ. Τατούλης.

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Καλαμάτα “συστήνεται” στην Ελλάδα μέσα από το τηλεπαιχνίδι “Selfie” της ΕΡΤ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνάντηση του Π. Νίκα με τον Κ. Πελετίδη με στόχο τη συνεργασία της Καλαμάτας με την Πάτρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

Χαρίτσης: «Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα»

«Η Νέα Αριστερά είναι ο χώρος που εκφράζει τους αριστερούς, κεντροαριστερούς, προοδευτικούς πολίτες σήμερα», δηλώνει ο Αλέξης Χαρίτσης σε συνέντευξη του στην

Μενδώνη από την Καλαμάτα: «Η Ελλάδα πρέπει ενωμένη, με πίστη στη δημοκρατία και στις οικουμενικές αξίες του δυτικού πολιτισμού, να προχωρεί μπροστά»

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, παρέστη στην παρέλαση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Καλαμάτα

Δείτε επίσης