Ηλίας Κανάκης προς Καφαντάρη: “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

Ανακοίνωση σχετικά με το ζήτημα της λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) εξέδωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δήμου Πύλου – Νέστορος, Ηλίας Κανάκης. Ο κ. Κανάκης σημειώνει ότι παρά το γεγονός ότι έχει αιτηθεί να του χορηγηθούν στοιχεία για την λειτουργία τους από τις 12 Οκτωβρίου η δημοτική αρχή κωφεύει.

Σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κανάκης: “Κατά την 12η Οκτωβρίου 2017, με την Αρ.Πρωτ.:19033 αίτηση μου προς τον Δήμο Πύλου-Νέστορος, ζήτησα να λάβω επαρκή ενημέρωση αναφορικά με τον ακριβή αριθμό των μαθητών που φοιτούν στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

Επιπλέον γα την ολοκλήρωση του Δημοσιονομικού Έλεγχου που διενεργώ λόγω της διπλής ιδιότητάς μου ως επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας αλλά και ως Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, ζήτησα να μου χορηγηθούν τα αντίγραφα όλων των τιμολογίων που αφορούν τα (ΚΔΑΠ).

Μετά λύπης διαπιστώνω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή παρότι έχε παρέλθει ένα εύλογο χρονικό Διάστημα ,δεν έχω λάβει από την αρμόδια υπηρεσία, ουδεμία απάντηση επί του αιτήματος μου.

Επιπρόσθετα ο κ. Δήμαρχος σε πρόσφατα δημοσιεύματα επί του συγκεκριμένου θέματος, απευθυνόμενος στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκανε λόγο για σωρία παραβάσεων καθώς και για επικείμενες καταθετήριες μηνύσεις απέναντι στο πρόσωπο μου. Εντυπώσεις ναι μεν δημιουργήθηκαν αλλά στην πράξη τίποτα από αυτά δεν εκτελέστηκε. Κ. Δήμαρχε σας προκαλώ έστω και τώρα να κατατεθεί η πολυπόθητη αυτή μήνυση η οποία θα κινήσει όλες τις Νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. Εκτός και εάν σας τελείωσε το μελάνι από τον κοντυλοφόρο. Εδώ ταιριάζει το ελληνικό ρητό “Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης””.

Διαβάστε και αυτό: «Αδιάβαστο» συνέλαβε το δήμο Πύλου – Νέστορος ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας

Navarino Agora
Δωρεάν Ψηφιακή Μαστρογραφία
Δουλειά για Σένα - dypa.gov.gr
City Hospital - Ιδιωτική κλινική Καλαμάτα
myΔΕΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΙΕΘΝΗ

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Χριστουγεννιάτικο χωριό και φέτος στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμάτας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

“Χάνει” την Ελιά Καλαμών η Μεσσηνία – “Ανοίγει” το ΠΟΠ και για άλλες περιοχές της Ελλάδας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Εγκρίθηκε η νέα μελέτη για την ολοκλήρωση της ανάπλασης στην οδό Αναγνωσταρά: Τι προβλέπει για πεζοδρόμια και θέσεις στάθμευσης – Οι «όροι» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας

Εγκρίθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας, η μελέτη του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση Ανάπλασης οδού Αναγνωσταρά», με συνολικό προϋπολογισμό 950.000. 

Παραπλανητικές σελίδες και προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την εξαπάτηση των πολιτών: Νέο περιστατικό με στόχο τον δήμαρχο Καλαμάτας

Παραπλανητικός λογαριασμός, στον οποίο γίνεται χρήση στοιχείων και αναρτήσεων του επίσημου λογαριασμού του δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου, εμφανίστηκε στα κοινωνικά δίκτυα. Σε

Δείτε επίσης