Μεσσηνία: “Θρίλερ” με την εξαφάνιση 57χρονης που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας

/

Συναγερμός έχει σημάνει στη Δυτική Μάνη για την εξαφάνιση μιας γυναίκας. Πρόκειται για τη Χριστίνα Εξαρχουλέα 57 χρόνων, που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου. Έφυγε  από το σπίτι της στη Στούπα, λέγοντας στον σύζυγο της πως θα πάει στο  super market. Στη μία και μισή μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, του είπε πως βρισκόταν σε  μια φίλη της στον διπλανό οικισμό Φρύγανο και πως θα επέστρεφε σε μία ώρα.
Από τότε το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε. Το τελευταίο σήμα του εξέπεμψε την ίδια περίπου ώρα, από τον Κάμπο που βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από τη Στούπα.
Αργότερα αποκαλύφθηκε από την Αστυνομία πως η Χριστίνα  έκανε ωτοστόπ σε μία κυρία που την μετέφερε εκεί. Σύμφωνα με την μάρτυρα, η 57χρονη γυναίκα κρατούσε μαζί της μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών, που εικάζει πως περιείχε ρούχα. Άλλος μάρτυρας ανέφερε πως την είδε γύρω στις τέσσερις το μεσημέρι, στην περιοχή της Καρδαμύλης.
Η Χρίστινα Εξαρχουλέα, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε φύγει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά επέστρεψε μόνη της. Έχει ύψος 1.60 και όταν χάθηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και γιλέκο, σκούρο τζιν παντελόνι, σκούρο καπέλο τύπου τζόκευ και μαύρες γαλότσες. Ο Κοινωνικός Συναγερμός για τον εντοπισμό της κοινοποιείται μετά από εντολή της  ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: anikolouli.gr

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καμμένος: Μέχρι τις αρχές του 2018 οι αλλαγές στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων (video)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δούρου: Δεν υπάρχει καμία μελέτη ξεχασμένη στο συρτάρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ