Από το …χεράκι και στον υπουργό – “Γκρέμισε” την προπαγάνδα Καφαντάρη ο Κωνσταντινέας

Τη συστηματική προπαγάνδα του δημάρχου Πύλου – Νέστορος, ο οποίος επιχειρεί να “καπελώσει” επικοινωνιακά όποιο έργο γίνεται στην περιοχή του και να το παρουσιάσει ως προσωπικό του κατόρθωμα, “γκρέμισε” σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας. 

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μεσσηνίας με δημόσια τοποθέτησή του ξεκαθάρισε ότι η παρέμβαση που αφορά το γήπεδο της Καλλιθέας, προϋπολογισμού 248.000 ευρώ, αποτελεί πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινέας εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση Σαμαρά, την οποία κατηγορεί ότι τα συγκεκριμένα έργα βούλιαζαν στα ντουλάπια των υπουργείων.

Αναλυτικά σημειώνει ο κ. Κωνσταντινέας: “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς την υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Δήμων και Υπ. Αθλητισμού. Η απεμπλοκή σημαντικών έργων που αφορούν αθλητικές εγκαταστάσεις στην Μεσσηνία είναι μια δέσμευση η οποία έχει πάρει τον δρόμο της. Σήμερα πήρε σειρά ο Δήμος Πύλου Νέστορος! Έπεται συνέχεια. Είμαστε παρόντες στις ανάγκες των Δήμων του Νομού μας μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν την προσωπική ανάδειξη του καθενός. Άλλοι βούλιαζαν φακέλους έργων στα ντουλάπια των Υπουργείων και άλλοι τα προχωρούν! Ο Μεσσηνιακός λαός είναι αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα!”.

Τέλος, η παρουσία τόσο του Π. Κωνσταντινέα όσο και της Π. Κοζομπόλη στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και του δημάρχου του δήμου Πύλου – Νέστορος, δείχνει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν το φαινόμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης των κυβερνητικών πρωτοβουλιών που αφορούν το Νομό. 

Φωτογραφία από τη σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη και του δημάρχου Πύλου – Νέστορος. Παρόντες και οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ