“Ανοιχτό” σταθμό του ΟΣΕ υπόσχεται ο Παναγιώτης Νίκας – Ξεκίνησαν τα έργα στα κτίρια

/

Την υπόσχεση ότι ο σταθμός του ΟΣΕ θα “ανοίξει” στους κατοίκους της Καλαμάτας επανέλαβε σήμερα ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Ο κ. Νίκας τόνισε ότι η σύνδεση, διαμέσου του σταθμού του ΟΣΕ, του κεντρικού ποδηλατόδρομου με το νέο θα πραγματοποιηθεί, ενώ προσέθεσε ότι θα δημιουργηθεί και είσοδος για πεζούς. “Αργούμε να υλοποιήσουμε ορισμένες δεσμεύσεις μας, αλλά ο,τι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πράξη” σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Καλαμάτας.

tvok

Έργα στα κτίρια του ΟΣΕ

Ο κ. Νίκας, παράλληλα, αναφέρθηκε και στα έργα, τα οποία ξεκίνησαν σήμερα, στα κτίρια του σταθμού. Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι, κατά προτεραιότητα, επισκευές θα γίνουν στα κτήρια, στα οποία θα στεγασθούν ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία και ο Σύλλογος των Τυφλών. Οι Σύλλογοι αυτοί θα πάψουν να στεγάζονται σε οικίσκους του παλιού στρατοπέδου, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στις νέες εγκαταστάσεις του ΕΚΑΒ, ώστε αυτό να αποκτήσει περισσότερους χώρους. Υπενθυμίζεται ότι τα κτήρια, στα οποία στεγάζεται το ΕΚΑΒ, είναι του Δήμου Καλαμάτας και η συνεχής συντήρησή τους γίνεται από το Δήμο, «για να έχουμε το ΕΚΑΒ μέσα στην πόλη και να υπάρχει άμεση αντίδραση σε οποιοδήποτε περιστατικό», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος.
Ο Δήμος Καλαμάτας καταβάλλει για το Σιδηροδρομικό Σταθμού περίπου 25.000 ευρώ ετησίως ως ενοίκιο και έχει την υποχρέωση συντήρησης των κτηρίων και του πρασίνου. Για το 2017 θα δαπανηθούν περί τις 50.000 ευρώ για τους παραπάνω σκοπούς συνολικά, επεσήμανε ο Π. Νίκας.

ω2

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προπονητής ασελγούσε σε 14χρονη αθλήτρια

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Λουτσέσκου: Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο ΟΑΚΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ