“Χρέωσαν” τον Αντώνη Σαμαρά και μετά ακύρωσαν τη φιέστα Άδωνι στην Καλαμάτα

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη. Επίσημη εκδοχή για τους λόγους που οδήγησαν στην ακύρωση δεν έχει υπάρξει, ωστόσο, τα αίτια είναι ευδιάρκτια, ακόμα και για όσους δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώτος και πιο σοβαρός λόγος έχει να κάνει με το γεγονός οι με τις επιλογές της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ταύτιζε, σε μια …ευαίσθητη εσωκομματική συγκυρία, πλήρως τον Αντώνη Σαμαρά με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η ταύτιση αυτή, σε μια στιγμή όπου υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τις σχέσεις του πρώην Πρωθυπουργού με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να έχουν διαταραχθεί εξαιτίας του αντιπροέδρου της ΝΔ, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι μόνο καλό δεν έκαναν στον κ. Σαμαρά. 

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τη γκάφα της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία λειτουργώντας πέρα από κάθε λογική, επέλεξε να επιβάλει εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση δίνοντας λαβές για αρνητικά σχόλια και στα τοπικά, αλλά και στα Αθηναϊκά ΜΜΕ.

Διάβασε και αυτό: «Αρπαχτή» της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία με «κράχτη» τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο ρόλος της ΝΟΔΕ και του …προστάτη

tvok

Το οξύμωρο, πάντως, στην ιστορία είναι ότι η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας κατάφερε να εκθέσει τον Αντώνη Σαμαρά την στιγμή που η ηγεσία της είναι φιλικά διακείμενη προς τον πρώην Πρωθυπουργό. Μάλιστα, στη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας εμφανίζεται να έχει ισχυρή επιρροή στενός …συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος – υποτίθεται- ότι μπορεί να προστατεύσει τον πρώην αρχηγό της ΝΔ από τις κακοτοπιές. Ωστόσο, το αποτέλεσμα δείχνει ότι, τόσο η ηγεσία της ΝΟΔΕ όσο και ο …επιτηρητής της, μάλλον, είναι μαθητευόμενοι μάγοι στην πολιτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ