Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Γκεμπελισμός ή γκάφα; Προσπάθεια Άδωνι να εμπλέξει τον Κατρούγκαλο στην υπόθεση Αυγενάκη

«Ρόιδο» τα έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης, στην προσπάθειά του να μαζέψει τα αμάζευτα στην υπόθεση Αυγενάκη και τις αποκαλύψεις του Documento. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανίσθηκε το πρωί στον ΣΚΑΪ και επιχείρησε να «απαντήσει» στο θέμα Αυγενάκη με το…. ατράνταχτο επιχείρημα ότι είχε φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν ο βουλευτής Μεσσηνίας, Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

ω4

Ήταν, δε, τόσο χαρούμενος με τα «ενοχοποιητικά στοιχεία » του, που δεν έδωσε σημασία στο γεγονός ότι ο εμφανιζόμενος στις φωτογραφίες δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης, αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, φίλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum και διοργανωτής της εκδήλωσης του Greek Economic Forum (G.E.F.), στο Salon de Bricolage.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, προσπάθησε να ανασκευάσει:

ω3

Ωστόσο, τα όσα υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του κ. Κατρούγκαλου: ην έντονη αντίδραση του Γιώργου. Με ανάρτησή του στο Twiiter, ο Γιώργος Κατρούγκαλος απαντά στον Άδωνη Γεωργιάδη: «Ο @AdonisGeorgiadi συκοφαντεί κ μετά ψευτοανακαλεί.Χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ούτε καν για τα ματιά. Χυδαιότητα κ γκαιμπελισμός.» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

ω2

πηγή:Documentonews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ν.Δ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ