Οι ηγέτες του παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έρχονται το Μάρτιο στη Μεσσηνία

/

Στη Μεσσηνία θα πραγματοποιηθεί το 6ο Διεθνές Τουριστικό Φόρουμ της Λουκέρνης, μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις για την τουριστική βιομηχανία σε ολόκληρο τον κόσμο. Στις 3 και 4 Μαρτίου η συνάντηση των ηγετών του τουρισμού στην Costa Navarino.

Ένα μεγάλο τουριστικό γεγονός, με παγκόσμια ακτινοβολία και επιρροή, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου στη Μεσσηνία. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Φόρουμ Τουρισμού της Λουκέρνης, γεγονός που αποτελεί την κορυφαία διαδραστική πλατφόρμα στον κλάδο, όπου οι διευθύνοντες σύμβουλοι, υπουργοί, ακαδημαϊκοί, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ιδρύματα νέας γενιάς καλούνται να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις της βιομηχανίας ταξιδιών, τουρισμού και φιλοξενίας και να διαμορφώσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Το Παγκόσμιο Φόρουμ Τουρισμού Lucerne αποτελεί ένα κορυφαίο στρατηγικό όργανο (Think Tank), τα μέλη του οποίου κάθε χρόνο συναντώνται σε διαφορετικό μέρος του κόσμου. Το Think Tank αποτελεί ένα όργανο υψηλού επιπέδου, το οποίο επιτρέπει σε ηγέτες από όλο τον κόσμο να προβληματιστούν σχετικά με τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η τουριστική βιομηχανία. Το Think Tank πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με σκοπό την εντατική διερεύνηση θεμάτων που έχουν στρατηγική σημασία. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός έρχονται σε επαφή διαφορετικές ομάδες ατόμων μέσα και έξω από τη βιομηχανία του τουρισμού δίνοντας την ευκαιρία να αναπτυχθούν νέες ιδέες και να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες στην τουριστική βιομηχανία.

Ο προορισμός του Think Tank 2018 θα είναι η Costa Navarino Messina, όπου οι σημαντικότεροι “παίκτες” του παγκόσμιου τουρισμού θα βρεθούν στις 3 και 4 Μαρτίου του 2018.

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Άφωνη η παγκόσμια κοινότητα από αρχαιολογικό εύρημα στη Μεσσηνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ήττες του Τραμπ σε τοπικές εκλογικές αναμετρήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ