“Καυτή” ανάρτηση του Π. Κωνσταντινέα στο Facebook για τον Αριστείδη Σταθόπουλο

/

Με μια ανάρτηση στο Facebook που …καίει υποδέχθηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής της είδηση οτι ο δήμαρχος Οιχαλίας και πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου, Αριστείδης Σταθόπουλος, παραπέμπεται σε δίκη από το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωνσταντινέας αναφέρει: “Κάποτε μου είπαν πως όσο έχεις πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια… αυτά θα εμφανιστούν! Μπορεί να αργήσουν, βάζοντας το σπόρο της απογοήτευσης και την αμφισβήτησης στην πεποίθησή σου. Όσο, όμως, έχεις ακλόνητη πίστη τότε στο τέλος θα σε αποζημιώσει ηθικά. Έχετε πίστη, λοιπόν, φίλοι μου και στο τέλος το δίκαιο θα λάμψει!”.

Σημειώνεται ότι ο Π. Κωνσταντινέας την ανάρτησή του τη συνοδεύει με το τραγούδι “εγώ με την αξία μου”, το οποίο και αφιερώνει, προφανώς, στον κ. Σταθόπουλο.

 

messiniapress-konstantineas-facebook

Διαβάστε και αυτό: Συμβούλιο Εφετών Αθηνών: Παραπομπή σε δίκη εν ενεργεία δημάρχου της Μεσσηνίας

ΠΡΟΗΓ. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συμβούλιο Εφετών Αθηνών: Παραπομπή σε δίκη εν ενεργεία δημάρχου της Μεσσηνίας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Air… Giannis

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Πικραμμένος: Υπόδειγμα για τις πόλεις όλης της Ελλάδας η Καλαμάτα – Μπαίνουμε σε μια φάση όπου η Χώρα μας έχει στη διάθεσή της σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία

Ο Παναγιώτης Πικραμμένος, εκπρόσωπησε την κυβέρνηση στον εορτασμό της Υπαπαντής. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, κατά την