Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Καθαρή εντολή για «νέα αλλαγή» της προοδευτικής Μεσσηνίας στη Φώφη Γεννηματά

«Καθαρή εντολή» ζήτησε η Φώφη Γεννηματά από την Καλαμάτα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προεκλογικής της συγκέντρωσης απευθυνόμενη σε ένα πολυπληθές και θερμό κοινό που γέμισε την αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος». 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε εντολή που θα της δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη «νέα αλλαγή» και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για την ανάδειξη της ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

Η …απάντηση Μεσσηνίας

Η ομιλία της κας Γεννηματά πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του διοικητηρίου (Αλέξανδρος Κουμουνδούρος), η οποία γέμισε ασφυκτικά. Η συγκέντρωση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν μακράν μεγαλύτερη και από την συγκέντρωση του κ. Ανδρουλάκη και από την συγκέντρωση του κ. Καμίνη, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις ότι η κα Γεννηματά διατηρεί ισχυρότατο ρεύμα στη Μεσσηνία. Ουσιαστικά, η συμμετοχή στην συγκέντρωση αποτελεί και την απάντηση της προοδευτικής Μεσσηνίας στο «αίτημα» της κας Γεννηματά για “καθαρή εντολή” και προδιαθέτει για το αποτέλεσμα της κάλπης σε επίπεδο Νομού.

messiniapress-gen3

messiniapress-gen-3

messiniapress-gen-4

messiniapress-gen6

messiniapress-gen-7

messiniapress-gen-9

messiniapress-gen-6

messiniapress-gen-5

messiniapress-gen-11

messiniapress-gen-2

messiniapress-gen-10

messiniapress-gen-8

messiniapress-gen-12

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΆΛΛΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΩ